Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα το Meet Market επιστρέφει και ξεκινάει τη σεζόν με ένα υπέροχο χαλαρό Meet Market στο six d.o.g.s στις 5 & 6 Σεπτεμβρίου.

Ads

Σε όλο τον ισόγειο χώρο –μπαρ, γκαλερί, συναυλιακός χώρος και πεζοδρόμιο– θα στηθούν πάγκοι με χειροποίητες δημιουργίες από καλλιτέχνες και κατασκευαστές. Στον καταπληκτικό κήπο του six d.o.g.s μπορείτε να δροσιστείτε με ένα, δύο, τρία, όσα τραβάει η όρεξή σας, κοκτέιλ και κατόπιν να συνεχίσετε δριμύτεροι το σουλάτσο ανάμεσα στους πάγκους!

image

Λικνιστείτε άφοβα στους ρυθμούς της μουσικής που διαλέγουν οι γνωστοί αγαπημένοι djs του Meet Market. Και αυτό το Σεπτέμβρη θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, τις σκέψεις μας και τις ανησυχίες μας για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται, με ηθικό ακμαίο και πλατιά χαμόγελα. Meet us at the Market!

Ads

image

The Meet Market

Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!