Φανταστείτε μια συσκευή μικρού μεγέθους που θα παράγει όλη την ποσότητα του ηλεκτρισμού που χρειάζεται το σπίτι σας, χωρίς καλώδια, λογαριασμούς και μόλυνση.

Ads

Φανταστείτε την πόλη σας χωρίς καυσαέρια, γιατί τα αυτοκίνητα θα καίνε υδρογόνο και θα αφήνουν ως κατάλοιπο σταγονίδια νερού που θα ποτίζουν ελαφρώς τους δρόμους. Φανταστείτε τρένα, αεροπλάνα και πλοία να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες χωρίς να καταναλώνουν ορυκτά καύσιμα.

Φανταστείτε μικρούς σταθμούς ψυχρής σύντηξης να προμηθεύουν την ενέργεια που χρειάζεται η βιομηχανία χωρίς τον κίνδυνο πυρηνικού ατυχήματος.

Φανταστείτε έναν κόσμο με μηδέν μόλυνση του περιβάλλοντος όπου ο καθένας θα μπορεί να αντλεί ελεύθερα την ενέργεια που χρειάζεται με ελάχιστο κόστος… Επιστημονική φαντασία; Όχι. Πρόκειται για τον κόσμο της Ελεύθερης Ενέργειας τον οποίο οραματίζονται εκατομμύρια κάτοικοι του πλανήτη μας. Από τον 19ο αιώνα πρωτοπόροι εφευρέτες, όπως ο Νίκολα Τέσλα (1856-1943), είχαν πειστεί πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό και αφιέρωσαν τη ζωή τους στην ενεργειακή απελευθέρωση της ανθρωπότητας. Σήμερα, εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες επιστήμονες, ερευνητές και εφευρέτες ακολουθούν το παράδειγμα του Τέσλα και αγωνίζονται σκληρά για να φέρουν την Ελεύθερη Ενέργεια στον κόσμο μας.

Ads

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος Στάμκος, δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Ελεύθερη Ενέργεια: Η Επόμενη Πλανητική Επανάσταση», μιλά την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 στις 19:00 στο Αμφιθέατρο Unesco του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Κύπρο σε εκδήλωση με θέμα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – FREE ENERGY».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την κυπριακή εθελοντική ομάδα «Κίνημα Ζωής Κύπρου» και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για πληροφορίες
+357 22 512401
email: [email protected]

Κίνημα Ζωής Κύπρου

*Συνδεθείτε με την εκδήλωση μέσω Facebook για να λαμβάνετε όλες τις σχετικές ενημερώσεις.