Μια νέα περίοδος ξεκινά για την κινηματογραφική πραγματικότητα στα Χανιά, όπως αυτή αποτυπώνεται τα τελευταία χρόνια μέσα από τις δράσεις της Πολιτιστικής Εταιρείας Κρήτης.

Ads

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival  (CFF) αποτελεί πλέον τη στέγη όλων των κινηματογραφικών δράσεων με αποκορύφωμα τη γιορτή του Φεστιβάλ κάθε Οκτώβρη.

Μαζί και τα cineΜαθήματα, τα οποία παραμένουν η εκπαιδευτική δράση του φεστιβάλ για τα οπτικοακουστικά μέσα, διαγράφοντας μία πορεία 15 χρόνων δράσεων.

Μία πορεία,  με πολλές ώρες προβολών, δεκάδες εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, συναντήσεις, συζητήσεις, πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Σημαντικές παραγωγές ταινιών, σπουδαίες συνέργειες, αξιοσημείωτες διακρίσεις.

Ads

Το 4ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival  (CFF) έρχεται από 26 – 30 Οκτώβρη 2016.

image

Δείτε περισσότερα: www.chaniafilmfestival.com

Το 4ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival  (CFF) και η εκπαιδευτική δράση cineΜαθήματα σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης. Τελούν υπό την Αιγίδα των υπουργείων Πολιτισμού και Παιδείας.

Συνδιοργανώνονται από το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τους Δήμους Χανίων, Πλατανιά, Κισάμου και Αποκορώνου.