Ο Κ. Μπογδάνος κατήγγειλε ότι ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης έχει κάνει την Αθήνα Ισλαμαμπάντ. Όλοι θέλουν να φύγουν από αυτήν και να πάνε στον Μαραθώνα να καλλιεργούν μαρούλια και ραδίκια με τους Πακιστανούς.

Ads

►Τουλάχιστον να βλέπουμε τα ραδίκια από πάνω κι όχι ανάποδα.

►Αυτός που πήρε τηλέφωνο και υπέδειξε τον χρυσαυγίτη Παππά, μήπως ήρθε η ώρα να παρασημοφορηθεί από τον Μιχ. Χρυσοχοίδη ή ο τελευταίος θέλει αυτή την δόξα δική του;

►Το παπατζηλίκι άρχισε μετά την σύλληψη Παππά.

►Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι το ασφαλιστικό μετατρέπεται από αναδιανεμητικό σε κεφαλαιοποιητικό και απ’ αυτό ο παρακοιμώμενος Άκης
Σκέρτσος συνήγαγε, με άρθρο του στην “ΕΦΣΥΝ”, ότι προκύπτει η αλληλεγγύη των γενεών! Αι γενεαί πάσαι στο δούλεμα.

Ads

►Με non paper το Μαξίμου ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με χολυγουντιανούς στην Αντίπαρο. Μάλλον κάποια ταινία καταστροφής θα ετοιμάζουν οι χολυγουντιανοί.

►Δεν νομίζω ο κ. Μητσοτάκης να πρότεινε και την συμμετοχή της Επιτροπής των Ελλήνων Ειδικών. Σπουδαίο ντεκόρ…

►Όπως δεν νομίζω ότι ο Τομ Χανκς, που συμμετείχε στο δείπνο, θέλει να γυρίσει το σήκουελ του Φόρεστ Γκάμπ. Θα θέλαμε να πρωταγωνιστήσουμε ένδεκα εκατομμύρια Έλληνες και όχι μόνο ένας.

►Ήταν βέβαιο ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης θα ζητούσε από την αντιπολίτευση και τα ρέστα για την στήριξη στην διάρκεια της πανδημίας. Είναι αυτό που λέμε κερατάς και ζημιωμένος.

►Αφού εξήγγειλε 10 φορές την Ελευθερία, τώρα απειλεί με νέο lockdown. Ανάλογα με την διάθεση κατά την επιστροφή από την Αντίπαρο.

►Ο Άδωνις δηλώνει: «Τέρμα τα δίφραγκα!» Το μαξιλάρι των 37 δις. τί απέγινε; Κλωτσοσκούφι;

►Από το Χόλυγουντ πέσαμε σε κωμωδία της Σπέντζος Φιλμ.

►Η μήπως είχε δίκηο ο μακαρίτης Σπύρος Καλογήρου που φώναζε: «Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!» (που φαγώθηκαν…)

►Την κλήρωση για τα Πειραματικά Σχολεία την έκανε κάποιος ειδικός από την παράγκα του ποδοσφαίρου; Τα “αριθμάκια” βγάζουν τα “σιγουράκια”…

►Μιλάμε για υπουργείο Σκοταδισμού. Τζάμπα καίει η λάμπα.

*Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.