Σάκη Ρουβά, το καταλάβαμε ότι αγαπάς πολύ τον Δημ. Λιγνάδη. Δεν καταλάβαμε όμως από πού εμπνεύσθηκες ότι η Ελλάδα είναι Δημοκρατία και έχει θεσμούς. Μήπως όταν άκουσες τον Κυρ. Μητσοτάκη να εκδίδει την ετυμηγορία ότι οι δημοσιογράφοι που ερεύνησαν το σκάνδαλο Novartis είναι συμμορία;

Ads

►Δεν πιστεύω οι θεσμοί, μετά την Τουλουπάκη, την Παπαδάκου, τον Βαξεβάνη και τον Τάρκα, να περιλάβουν και τους βιασθέντες από τον Δ. Λιγνάδη;

►Ιδιοκτήτρια του γηροκομείου-κολαστήριο στα Χανιά: «Θα απολογηθώ εγώ γιατί τους πήρε ο χάρος;» Εδώ είναι φως φανάρι ποιός την ενέπνευσε. Άλλωστε, οι άτυχοι γέροντες μόνοι τους οδηγήθηκαν στο τελευταίο μίλι.

►Το κολαστήριο στα Χανιά ονομαζόταν “Αγία Σκέπη”. Τί πιο αποτελεσματικό, σου λέει, για να σκεπασθεί η σαπίλα;

Ads

►Στο σπίτι της ιδιοκτήτριας του γηροκομείου βρέθηκαν μετρητά και βέρες. Τα δάχτυλα, πάντως, των άτυχων γερόντων ήταν στην θέση τους. 

►Γιουχάρισαν τον Άδωνη Γεωργιάδη στην Καστοριά, που έδωσε στην ΝΔ 50,23 % στις εκλογές. Κανονικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης έπρεπε να τους πει «δεν δικαιούσθε να ομιλείτε» και να αρνηθεί να βγάλει selfies μαζί τους.

►Τους έδωσε 50,23 % η Καστοριά και μετά κάηκε η γούνα της.

►Ο Άρης Πορτοσάλτε κάλεσε τους υπουργούς να μην κοιτάζουν το ταβάνι. Οι υπουργοί κοιτάζουν το ταβάνι και ο κόσμος θα το φάει στο κεφάλι!

►Το ταβάνιασε ο Άρης το ενδιαφέρον του για την ΝΔ.

►Σκρέκας για την ακρίβεια στην ενέργεια: «Να μην  ξεχνάτε τον θερμοσίφωνα ανοιχτό!» Αυτή την φορά δεν του ξεφεύγει το Νόμπελ στα Οικονομικά.

►Γι’ αυτό το κάνανε μπουρλότο στην Οικονομία: ξέχασαν τον θερμοσίφωνα ανοιχτό! Η Σαπφώ Νοταρά καλύτερα θα τα είχε καταφέρει. Μπουρλότοοοοο!

►Μάνα ξέχασε το παιδί της σε καρότσι στο μετρό της Ομόνοιας. Άκουσε τον Σκρέκα κι έτρεξε να κλείσει τον θερμοσίφωνα.

►Όταν το θυμήθηκε η στοργική μανούλα, είχε φθάσει στο Σύνταγμα. Ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι της έλειψε το καροτσάκι…

►Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Ματίγια, που έδειξε στους φιλάθλους του Αγρινίου τα γεννητικά του όργανα, ισχυρίσθηκε ότι ήθελε να βγάλει την φανέλα του. Στην πατρίδα του, προφανώς, βγάζουν την φανέλα από το σώβρακο…

*Ο Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.