Από τις πρώτες αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν να υπαχθούν στον ίδιο ΕΥΠ, ΕΡΤ, ΑΠΕ, Γ.Γ. Ενημέρωσης. Επόμενο βήμα του νέου πρωθυπουργού η υπαγωγή στον ίδιο του κυλικείου της Βουλής, του ποτίσματος του Εθνικού Κήπου και του γκαράζ της Βουλής.

Ads

Η «Καθημερινή» μάς πληροφόρησε ότι το Μαξίμου μύριζε «τσιγαρίλα». Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι βρέθηκαν 5 άπλυτες αριστερές κάλτσες με σφυροδρέπανο, τρία λερωμένα t-shirt με λεκέδες από πίτσα, «ποτισμένο» το καπάκι της τουαλέτας, ενώ είναι βέβαιο ότι την προηγουμένη της παράδοσης κάποιος είχε τηγανίσει ψάρια. Η κοινή γνώμη αναμένει με κομμένη την ανάσα νέες αποκαλύψεις.

Τη συγκλονιστικότερη αποκάλυψη την έκανε όμως ο βουλευτής, πλέον, Μπάμπης Παπαδημητρίου, που είπε ότι υπάρχουν ξένοι ανταποκριτές που τους κερνούσαν «χασίσια» οι σταλινομαδούροι για να γράφουν υπέρ τους. Να δείτε που σε λίγο ο Βελόπουλος θα μοιάζει με όαση ορθολογισμού μπροστά σε κάποιους νέους βουλευτές της Ν.Δ.

Ο μέγιστος Μπάμπης διευκρίνισε επίσης ότι τα περί πιστοληπτικής γραμμής και της αξιοποίησης του μαξιλαριού των 37 δις. για τις τράπεζες τα είπε κάπως περίεργα γιατί ήταν 7.15 το πρωί. Αν ποτέ μπει στην κυβέρνηση θα διαλέξει απογευματινή βάρδια. Έχει φανεί άλλωστε η διαύγεια του πνεύματος που έχει τις βραδυνές ώρες, όταν στα δελτία του ΣΚΑΪ αναφωνούσε: «Βάστα ΔΝΤ».

Ads

Το Χρηματιστήριο ανέβαινε πριν εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τις δύο μέρες της νέας κυβέρνησης πέφτει. Μυστήριο τρένο αυτές οι αγορές. Εμπιστεύονται τον Μητσοτάκη, αλλά τον θέλουν στην αντιπολίτευση.

Ζούμε εκ νέου το λιβανιστήρι στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη «που εξάρθρωσε τη 17 Νοέμβρη». Για όσους θυμούνται, το όχι και τόσο μακρινό 2002 έσκασε βόμβα στα χέρια του Σάββα Ξηρού και έτσι άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ, ενώ ο Κουφοντίνας παραδόθηκε μόνος του στη ΓΑΔΑ. Είναι σαν να σου έχουν αναθέσει να ποτίσεις τα λουλούδια και επειδή έβρεξε να θριαμβολογείς ότι έκανες καταπληκτική δουλειά.

Να μην ξεχάσουμε επίσης ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο οι «εμπνευστές» της διαπόμπευσης οροθετικών γυναικών. Γιατί δεν είμαστε όλοι χρυσόψαρα.

Πηγή: altsantiri.gr