Βγάζω το καπέλο στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι πλησιάζουν τα ιδανικά του Παναιτωλικού, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ελπίδα.

Ads

►Στον ΣΚΑΙ επιμένουν ότι η Ελλάδα πρέπει να διοικείται όπως ο Παναθηναϊκός, μέχρι να γίνει σκέτο οικόπεδο κατάλληλο για ανάπλαση από τον Κώστα Μπακογιάννη.

►Γυναίκες με τον λόγο της Κλέλιας Ρένεση σε κάνουν να ωριμάζεις ως άνδρας.

►Να και κάτι αυθεντικό πάνω από το πλαγκτόν της κοινωνικής ψευτιάς που εκφράζεται από το καθεστώς της “αριστείας”.

Ads

►Αφού πέταξε στο καλάθι των αχρήστων την τροπολογία για συμβολική ενίσχυση στις Πανελλήνιες εξετάσεις των παιδιών που έχασαν τους γονείς τους από κορωνοϊό, η Ν. Κεραμέως έσπευσε, μετά τον Κ. Μητσοτάκη, να συγχαρεί τον Δημήτρη Καρακώστα για τις επιδόσεις του. Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί.

►Ώστε για την υπόθεση του Προστάτη πατέρα της 19χρονης και του Προστάτη αστυνομικού, έφταιξαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Βενεζουέλα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη; Ποιος θα μας προστατεύσει από τους προστάτες;

►Όπως διαβεβαίωσε ο Χάρης Θεοχάρης, τα κρούσματα στις πύλες εισόδου της χώρας είναι μηδενικά. Δεν εισάγουμε πλέον αλλά μπορούμε να εξάγουμε κορωνοϊό.

► Η εκκλησία συστήνει και προσευχή για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Για την νηστεία θα φροντίσει η κυβέρνηση δια της λιτότητας.

►Έρχονται τα πρώτα 4 δισ.  του Ταμείου Ανάκαμψης. Για τους μικρομεσαίους ισχύει το “φάτε μάτια ψάρια”.

►Πολλές χώρες αρνήθηκαν να πάρουν το δανειακό σκέλος του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά η Αριστεία είναι πιστή στο “μάζευε κι ας είν’ και ρώγες”.

►Ποιος θα πληρώσει το μη-βιώσιμο χρέος; Καλή ερώτηση, έχετε άλλη ερώτηση; Αν υπάρχει τέτοια ερώτηση, θα την απαντήσει ο κ. Πέτσας.

►Για την Υγεία, οι άλλες χώρες προορίζουν τα διπλάσια απ’ ότι η Ελλάδα. Εδώ τα λεφτά τρώγονται στην υγεία των κορόιδων.

►Η Δόμνα Μιχαηλίδου απειλεί με απόλυση τους ανεμβολίαστους. Για τους εμβολιασμένους θα φροντίσει η οικονομική και εργατική πολιτική της κυβέρνησης.

►Μετά τη Δ. Μιχαηλίδου η Α. Πελώνη απείλησε με άδειες άνευ αποδοχών. Σε λίγο θα πάρουν και το μαστίγιο καθότι θεωρούν ότι οι Έλληνες έχουν καταληφθεί από πολιτικό μαζοχισμό.

*  Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.