Ηταν Παρασκευή βράδυ τον Σεπτέμβριο 2013 όταν ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης κατέληξε: Χρυσή Αυγή = εγκληματική οργάνωση. Ακολούθησε ένα Σαββατοκύριακο Αυτοφώρου και συλλήψεων βουλευτών, στελεχών, ταγμάτων εφόδου…Τώρα η δικαιοσύνη, καλείται ν’ αποδείξει με την απόφασή της, αν το τρίτο κόμμα στη Βουλή (που ψηφίστηκε και ξαναψηφίστηκε), αν όλη η πρώην Κ.Ο, αλλά και οι 69 κατηγορούμενοι είναι εγκληματική οργάνωση.

Ads

Καλείται το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων -που θ’ αρχίσει στο Κορυδαλλό και μετά βλέπουμε… και θα πρέπει να εξετάσει πάνω από 100 μάρτυρες με σχεδόν 30 δικογραφίες με εγκλήματα, αναρίθμητα στοιχεία και πειστήρια, αν όλα αυτά συνολικά οδηγούν σε μια εγκληματική οργάνωση: τη Χρυσή Αυγή.

Γιατί αυτά λένε στο κατηγορητήριο που συνέταξαν οι εφέτες ανακρίτριες, αλλά και στη πρότασή του ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος. Κι αν είναι έτσι, τότε θα βρεθεί ανακόλουθος ο Αρειος Πάγος (η θα πρέπει ν’ αλλάξουν όλα άρδην στη Βουλή) που με την ίδια ονομασία αλλά διαφορετικό καταστατικό, αναγνώρισε στη Χρυσή Αυγή το δικαίωμα και πήρε μέρος στις Ευρωεκλογές, αλλά και στις εκλογές του Ιανουαρίου.

-Καλείται τώρα η δικαιοσύνη ν’ αποδείξει αν ο δρόμος που ακολουθήθηκε: να συγκεντρώσει ένας υπουργός(!) 30 δικογραφίες και να τις στείλει στον Αρειο Πάγο για να διακριβώσει αν στοιχειοθετείται εγκληματική οργάνωση, ήταν ο καλύτερος.
-Καλείται τώρα η δικαιοσύνη ν’ αποδείξει γιατί….δεν βρέθηκε ένας εισαγγελέας να πάρει την πρωτοβουλία, να συνενώσει τις δικογραφίες και να παρατηρήσει ένα κοινό γνώρισμα,
θύματα μετανάστες ή πολιτικά αντίθετοι από την άκρα δεξιά και θύτες χρυσαυγίτες!

Ads

Θα έπρεπε να φθάσουμε στο αίμα του Παύλου Φύσσα…

Η δικαστική απόφαση -μοιραία- θα μοιράσει ευθύνες:

– Στην Πολιτεία που άργησε….μια 20ετία ν’ αντιμετωπίσει το νεοναζιστικό φαινόμενο!
– Αλλά και στον εαυτό της…

Γιατί η δικαιοσύνη άργησε μια….10ετία!

* Το tvxs.gr θα καλύψει την πορεία της δίκης της Χρυσής Αυγής με την Έρρικα Βαλλιάνου