Το μελάνι κυλάει, την αλήθεια γαργαλάει. Τετάρτη, Πέφτη. Ντούο δυνατές μερούλες. Διαφορετικές; Όχι και τόσο.

Ads

Άλλο ούνο νομοσκήσιμο πέρασε, η Νόρα έκανε ακριβώς αυτό που είπε ο Μπαίνει, τσάμπα μαγκιές κι απ όξω το ματσακούτσου έπεφτε σύννεφο. Μπερεκέτι!

Το Αλεξάκι μας εντυπωσίασε, και καλά, με τη λεξούλα “Ομερτά”. Τη παρόλαρε και δυο τρεις φορές για εμπέδωση και εφέ. Μα τι ανελέητη αντίσταση είναι αυτή επιτέλους ματέλιαμ! Γούσταρα κάργα ότανε φώναζε “προστατέψτε με κύριε πρόεδρε!” Μα τι πνεύμα και ηθική άνεφ καλαμπαλίκιων!

Καλή και η Αλιέκα. Ζητούσε θαρώ να περικυκλώσει ο λαός (ποιός;) το κοινοβούλιο. Όοοοοχι για να μην επιτρέψει στους βουλευτές να μπαινοβγαίνουνε άνετα! Άπαπα. Τέτοια πράματα παραείναι εξτρίμ. Κυριλέ παιδιά. Ας κάνουμε μια μεγάλη αγκαλίτσα και ας βάλουμε μέσα τον ναό της δεμοκρατίας, ένα πράμα. Ενώ το ΠΑΜΕ (στο καλό) θα κάνει τη παρέλασή του μπροστά απ τα τσολιαδάκια. Τέτοιες ζουζουνιές κάλεσε τους εργαζόμενους, τα συνδηκάτα, τους άνεργους, τους απλούς πολίτες να κάνουν και αυτοί νατουραλμέντε, όπως γίνετε πάντα σε τέτοιες φάσεις, την γράψανε κοινωνικότατα. Το πείρες χαμπάρι Αλιέκα μου;

Ads

Αμάν πια κι αυτά τα ΚαΝΑΤια που βαράνε μονάχα Αναρχαίους. Θα ρήξουνε ποτές καμιά και σε κανένα Γκολντεναύγουλο; Όπως τότενες και στα Ογδόνταζ έτσι και τώρα προστατέψανε το εργατικό κύνημα από τους “προβοκάτουρες” και όσους πιάσανε τους δώκανε σε συσκεβασία δώρου στους τσέους. Ωραία πράματα. Μην ξεχάσετε να βάλετε την φωτό του Τσε στο επόμενο σουαρέ της ΚΝΕ.

Μα καλά πώς ανέχουντε οι αριστερόστροφοι βουλευτάδες να αράζουνε ακόμα μέσα στη Βουλή; Δε ντρέπουντε να κάθονται να παρλάρουρε την ίδια ώρα που ξεπουλάνε τη Λαδίτσα και ξεσκίζουνε το πόπολο; Σ άλλες χώρες οι βουλέ που διαφωνούν για τόσο βαρβάτα πράματα παρετούνται και μάλιστα τα κόματά τους δεν συμετέχουν στις εκλογές για να διαμαρτηρηθούν. Για κοιτάχτε το αν δε σας ενδιαφέρει μονάχα μπας και πάρετε κανένα κουκί παραπάνω.

Νισάφι πια κι αυτοί οι Αναρχαίοι. Αμολύσανε και μπουκαλέισον στα ΚαΝΑΤια. Τους περίσσευαν. Άμα γίνει κανένας ξόφαλτσος φλαμπέ θα πούνε ότι ήτανε εγκάθετοι παρακρατικοί και όχι δικοί τους. Ζαμανφού, κουνφού και πάνω τούρλα. Και πετρούλες και κλοτσομπουνίδια. Όπως αμφιθέατρο! Μεστός πολιτικός λόγος που πραγματώνετε μέσω της σύγκρουσης! Μη χέσω. Γράφουνε οι-Ινδιάνοι-που-τρώνε-μήδια ότι Εμείς μέσα από την συνάντηση με το διπλανό μας θα καταφέρουμε να βάλουμε σε κίνηση αυτό τον κόσμο προς όφελος όλων, όπως κάναμε πάντα. Πολύ καλή συνάντηση είχατε με τους διπλανούς σας. Πάντα τέτοια. Και παρακάτωνε σκριβάρει ο ποιητής: Δεν μας αρκει να “πέσει” η κυβέρνηση, δεν θέλουμε “εργασία”, δεν θέλουμε αυξήσεις, δεν θέλουμε “κράτος πρόνοιας”. Πάσο. Και οι άλλοι νενήντα χιλιά και βάλε που θέλουνε και γι αυτό κατέβηκαν στους δρόμους; Μήπως έφτασε η ώρα επιτέλους να τζάσεις από την λογική “της προσκωλήσεως”; Δε τραβάς παρακάτωνε μανάρι μου να κάνεις το ρεβολουσιόνε σου και ν αφήκεις τ αστά να κάνουνε το κομάτι τους; Κι άμα γουστάρουνε και με τους τσέους θα τις παίξουνε και στη Βουλή θα μπουκάρουνε.
 
Με τέτοιο μπουρδελέισον που παίχτηκε τη Τετάρτη και Πέφτη πώς θες να σηκώσει τη κολάρα του ο άλλος απ το καφενέ και να ρθει στη πορεία, συγκραφέα απ το σάιτ των αγαναχτησμένων; Και πώς να καταλαβού τι θέλανε οι 100.000 διαδηλωτές ο καημένος ο Ψυχογιός;

Απ ό,τι θυμάμαι ενώ γενότανε της πόπης στο Σύνταγμα κάποιοι άλλοι μας ενημέρωναν ότι βρέθηκε μονόφθαλμος καρχαρίας. Και για να γυρίσουμε στην καθημερή πραγματικότητα, η Ντορίτα εξομολογείθηκε στην Ελπίδα ότι ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έκανε ο Νικόλας και η Ζέτα μεθυσμένη αποκάλυψε στη Βιβή ένα μεγάλο μυστικό…

Α, ναι. Πέθανε και ένας άνθρωπος. Ο Δημήτρης Κοτσαρίδης. Δεν είναι ώρα για να δημιουργήσουμε μεγαλύτερες εντάσεις ειδικά τώρα που έχουμε ανεβάσει τα ποσοστά. Έχουμε ραντεβού και με τον κομμωτή. Οπότενες ας τον καταχωνιάσουμε κι αυτόν στο χρονοντούλαπο της χεστορίας. Όπως και αυτές τις ντεμοστρασιόνε. Ες αύριον οι ανατρωπές. Καλόν ύπνο.