Όταν προ ετών ο Μπάμπης Παπαδημητρίου -του ΣΚΑΪ τότε, της Ν.Δ. σήμερα- συμβούλευε τους μελανοχίτωνες του Μιχαλολιάκου να σοβαρευτούν και πρόκρινε μια σοβαρή Χρυσή Αυγή ως χρήσιμο συστατικό του πολιτικού μας συστήματος, κάτι ήξερε.

Ads

Και μπορεί να μην κατάφερε να πείσει τους «κασιδιάρηδες» να σοβαρευτούν, ήταν αυτός όμως που ορθώς διέβλεψε πως ένας «χρυσαυγίτικος λόγος» χωρίς σουγιά στο χέρι, αλλά με κοστούμι και γραβάτα, θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά ως προς την επιστροφή της μεγάλης μάζας των ακροδεξιών ψηφοφόρων στη “γαλάζια” πολυκατοικία. Και δεν είχε άδικο. Αν αναρωτιέται κανείς για το πού πήγαν οι ψηφοφόροι της Χ.Α. ας ρίξει μια ματιά στα όσα λένε και όσα γράφουν κάποια στελέχη της Ν.Δ. και θα τους λυθούν οι απορίες.

Παράδειγμα πρώτο, ο δήμαρχος του Άργους, ο Δημήτρης Καμπόσος που με πρόσφατη ανάρτησή του στο Facebook έγραφε για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες: «Αυτοί είναι που μας φέρνουν οι ΜΚΟ για να εποικίσουν την πατρίδα μας αλλά και την Ευρώπη. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ! ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ , ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΕΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ και να μας βάλουν όλους εμάς σε περιπέτειες… ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!». Και από κάτω εκατοντάδες ακροδεξιοί ψηφοφόροι του νεοδημοκράτη δημάρχου να στήνουν πάρτι ρατσισμού, ξενοφοβίας και μισαλλοδοξίας.

Παράδειγμα δεύτερο, ο βουλευτής της Ν.Δ., ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που με προχθεσινή του ανάρτηση στο Twitter κατακεραυνώνει κάποια υπάλληλο της Frontex, «μέλος του πληρώματος του νορβηγικού σκάφους που έχει τη βάση του στη Λέσβο, και η οποία φωτογραφίζεται με πλατύ χαμόγελο αγκαλιά με περιχαρή μετανάστη», στην οποία επισημαίνει πως «δεν νοείται συνοριοφύλακας, που μόλις έχει σταματήσει παρανόμως εισερχόμενο στην ευρωπαϊκή επικράτεια, να αγκαλιάζεται μαζί του σε αναμνηστικές πόζες; Αυτό είναι το μήνυμα της Frontex; Ότι τα ευρωπαϊκά, δηλαδή εδώ τα ελληνικά, σύνορα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά;». Και από κάτω εν χορώ οι ψηφοφόροι του να καταριούνται τους αλλόφυλους και αλλόθρησκους «λάθρο» που έρχονται απρόσκλητοι στη χώρα μας.

Ads

Τι να τους κάνεις λοιπόν τους μαχαιροβγάλτες του Μιχαλολιάκου όταν μπορείς να εκπροσωπηθείς τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο από τη «σοβαρή Χ.Α.» που έλεγε και Μπάμπης Παπαδημητρίου; Τη σοβαρή Χ.Α. των Μπογδάνων, των Καμπόσων και άλλων παιδιών.

Πηγή: Η Αυγή