Η ελληνική βιομηχανία γάλακτος Κρι Κρι βραβεύθηκε στα επιχειρηματικά βραβεία “ΧΡΗΜΑ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2015,” που έλαβαν χώρα για 13η συνεχή χρονιά.

Ads

Στην Κρι Κρι απονεμήθηκε το 3ο βραβείο στην κατηγορία “ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ”, διάκριση που αποδεικνύει και με ένα ακόμα τρόπο τη δυναμική και ανοδική πορεία της Κρι Κρι σχετικά με την εξαγωγική δραστηριότητά της καθώς και τη δέσμευση της εταιρείας να προβάλλει και να αναπτύξει την ελληνική γαλακτοκομία στο εξωτερικό.

Η Κρι Κρι, ως μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, αποτελεί αρωγό στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, με σημαντικές και ουσιαστικές επενδύσεις αναφορικά με την παραγωγική και εξαγωγική της δραστηριότητα.

Η εταιρεία με πάνω από 60 χρόνια ιστορίας και εμπειρίας ξεχωρίζει για τα υψηλής ποιότητας προιόντα της, την ελληνικότητα και την αυθεντικότητα των γεύσεων της και υπερασπίζεται τη δύναμη της ελληνικής παράδοσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ads

Σήμερα εξάγει σχεδόν όλα τα προϊόντα της σε 20 χώρες στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή και τα προϊόντα της έχουν τοποθετηθεί σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες σούπερμάρκετ.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 στο Athenaeum Intercontinental το βραβείο παρέλαβε η Marketing Director της ΚΡΙ ΚΡΙ, κυρία Τζελίνα Κουκουμέλη.