Διευρύνει την παρουσία της στο εξωτερικό, η εταιρεία Green Cola Hellas, σε συνέχεια των εμπορικών συμφωνιών της σε 12 χώρες ανά τον κόσμο, καθώς ανακοινώθηκε η διάθεση των  προϊόντων της και στη Γερμανία.

Ads

image

Επίσης, η Green Cola Hellas συμφερόντων Γιάννη Χήτου (Ζαγόρι, Fix-Μύθος), Περικλή Βενιέρη (πρώην Coca Cola και μερικές ημέρες ΟΠΑΠ) και άλλων επιχειρηματιών. ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου, καινοτόμου προϊόντος τύπου Cola, με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, την Pure Cola.

Πρόκειται για το πρώτο αναψυκτικό τύπου Cola με φυσικής προέλευσης εκχύλισμα από πράσινο τσάι, πλούσιου σε κατεχίνες που είναι γνωστές για την αντιοξειδωτική τους δράση. Η Pure Cola, στην οποία δεν περιέχεται ζάχαρη, καφεΐνη και συντηρητικά είναι η νέα πρόταση της εταιρείας στην κατεύθυνση που χάραξε επιτυχημένα η Green Cola, αυτή των αναψυκτικών που μπορούν να ενταχθούν στην υγιεινή διατροφή.

Ads

Ο Γιάννης Χήτος, εκτελεστικός πρόεδρος της Green Cola Hellas, σημείωσε «είμαστε προσηλωμένοι στο επιχειρηματικό μας πλάνο. Ταυτόχρονα με την επέκτασή μας σε ξένες αγορές, παρασκευάζουμε νέα προϊόντα που δεν ακολουθούν την πεπατημένη της αγοράς αλλά δημιουργούν μια νέα κατηγορία αναψυκτικών».
image

Η Pure Cola βρίσκεται ήδη διαθέσιμη σε πολλές αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Παράλληλα, σε λίγες ημέρες, η Green Cola Hellas θα ανακοινώσει το επαναλανσάρισμα της σειράς «Μπλε».

Η Green Cola είναι μια αμιγώς ελληνική cola που εμπλουτίζει τη γνωστή cola με καινοτόμες ιδιότητες όπως η παρουσία φυσικής πηγής καφεΐνης από πράσινους κόκκους καφέ και φυσικών αρωματικών υλών, και η απουσία ζάχαρης, ασπαρτάμης, φωσφορικού οξέος και συντηρητικών.