Σε τρελά κέφια βρίσκεται αυτές τις ημέρες όλος ο πλανήτης, αφού διασημότητες από όλο τον κόσμο μπουγελώνονται με έναν κουβά με νερό και παγάκια.

Ads

Το Ice Bucket Challenge ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες για φιλανθρωπικούς σκοπούς αλλά είναι και κάπως επικίνδυνο, αφού ένας από τους εμπνευστές του, ο Κόρεϊ Γκρίφιν, πνίγηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν μπουγελώθηκε έναν ολόκληρο ωκεανό και πήγε στον πάτο.

Αυτό που είναι πολύ χαριτωμένο με το μπουγέλωμα των διασήμων είναι πως ο ένας διάσημος προκαλεί και άλλους διάσημους να κάνουν το ίδιο, με αποτέλεσμα να έχουν μπουγελωθεί κορυφαίες προσωπικότητες, όπως ο Justin Bieber και η LADY Gaga.

Σύμφωνα με το CNN το βίντεο του αποκεφαλισμού του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ δεν ήταν αληθινό, αφού υπάρχει άλλο βίντεο, όπου ο Τζέιμς Φόλεϊ μπουγελώνεται με έναν κουβά στο κεφάλι -το οποίο είναι στη θέση του- και ξεσπάει σε γέλια, ενώ μπουγελώνεται και ο τζιχαντιστής με την μαχαίρα και την οξφορδιανή προφορά, ο οποίος βγάζει την κουκούλα και δεν είναι άλλος από τον Ρόμπιν Γουίλιαμς που ζει και μας έκανε πλάκα ότι αυτοκτόνησε.

Ads

Όπως αναφέρει το CNN, στο τέλος του βίντεο ο Τζέιμς Φόλεϊ προκάλεσε τον Μπαράκ Ομπάμα να μπουγελωθεί με νερό και παγάκια, και ο Μπαράκ Ομπάμα θα μπουγελωθεί απόψε σε παγκόσμια τηλεοπτική σύνδεση, ενώ στη συνέχεια θα προκαλέσει την μάνα του 18χρονου μαύρου που δολοφονήθηκε στο Μιζούρι να μπουγελωθεί κι αυτή, για να φτιάξουν τα κέφια της.

Μπουγελώματα διασήμων έχουμε και στην Ελλάδα, αφού η Πόπη Τσαπανίδου μπουγελώθηκε και προκάλεσε τον Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος θα μπουγελωθεί ΑΎΡΙΟ και θα προκαλέσει τον Μεγαλέξανδρο να μπουγελωθεί κι αυτός μέσα στον τάφο της Αμφίπολης.

(Μια και βρίσκομαι στις ΗΠΑ, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως το θέμα που απασχολεί τον μέσο Αμερικανό δεν είναι ούτε οι ταραχές στο Μιζούρι, ούτε ότι οι τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν γυναίκες, παιδιά και δημοσιογράφους. Πρώτο θέμα συζήτησης είναι τα μπουγελώματα των διασημοτήτων.)

pitsirikos