Κλείνει την αριστερή του παρένθεση ο Γρηγόρης Ψαριανός. Η αλήθεια είναι ότι δεν του πήγε και άσχημα. Με την “Ανοιχτή Πόλη” του Τσίπρα απο ραδιοφωνικός παραγωγός βρέθηκε δημοτικός σύμβουλος. Μετά με τον ΣΥΡΙΖΑ, από δημοτικός σύμβουλος βρέθηκε βουλευτής – και θυμάμαι που τον κυνηγάγαμε κανένα τρίμηνο να επιλέξει επιτέλους μία από τις δύο καρέκλες, διότι κρατούσε και τις δύο.

Ads

Μετά, αφού είχε μπει για τα καλά στην πολιτική πήρε πια τον δρόμο του. Η βουλευτική Lexus την οποία με κόπο και ιδρώτα απέκτησε ήταν πολύ μεγάλη για να χωρέσει στον περιορισμένο ορίζοντα των αριστερών ιδεοληψιών. Και τα ΜΜΕ τον υιοθέτησαν με θέρμη λόγω του χαριτωμένου και τόσο πολιτικά γόνιμου λεκτικού του τραμπουκισμού.

Την Αριστερά την έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό. Σήμερα απλώς αισθάνεται την ανάγκη να το ανακοινώσει, προφανώς επειδή έχει αποφασίσει να απευθυνθεί σε άλλο εκλογικό ακροατήριο. Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον την μικρή διόρθωση των παρεμβάσεών του επί το εμφυλιοπολεμικότερο. Ο Άδωνης Γεωργιάδης θα αποκτήσει έναν πραγματικά δυνατό ανταγωνιστή. Στο καλό Γρηγόρη Ψαριανέ.

Α και εκεί που θα πας, τους χαιρετισμούς μας στον Δημήτρη Καμμένο.

Ads

Πηγή: avgi.gr