«Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την!», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο γεγονός «κυρίαρχο μύθο της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας». Την ίδια ώρα, τo γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες της συζύγου του κ. Μιχαλολιάκου, με το δαχτυλίδι ναζιστικό σταυρό που φορούσε κατά τη διάρκεια της σημερινής ορκωμοσίας στη Βουλή. Φωτογραφίες του tvxs.gr

Ads

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Alpha «Παρέμβαση» και τη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου, που θα προβληθεί τα μεσάνυχτα, ο επικεφαλης της Χρυσής Αυγής αναφέρει: «Σας λέω λοιπόν γι’ αυτό το πράγμα ότι έχει γίνει δικαστήριο και έχει αθωωθεί ο χειριστής του άρματος, ο υπίλαρχος». 

Για τη χούντα ο Νίκος Μιχαλολιάκος δηλώνει πως «το καθεστώς της 21ης Απριλίου δεν ήταν το απόλυτο κακό όπως παρουσιάστηκε στη συνέχεια». 

 

«Το παραμύθι του Πολυτεχνείου καλά κράτησε. Οι άνθρωποι που το πουλήσανε, φορώντας χακί αμπέχονο και σοσιαλισμό βρεθήκανε μετά στην πλουτοκρατία, στα χρηματιστήρια, να τρώνε στα σινιέ εστιατόρια στο Κολωνάκι».

Ads

Το ναζιστικό δαχτυλίδι της κυρίας Μιχαλολιάκου

Νωρίτερα σήμερα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το δαχτυλίδι (Σιδηρούς Σταυρόςτης Ελένης Ζαρούλια σύμβολο των ναζιστών  και της Βέρμαχτ. 

image

image

image

Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε θερμή χειραψία με τον νέο υπηρεσιακό υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φράγκο Φραγκούλη. Ο Φράγκος Φραγκούλης ήταν άλλωστε και ο μόνος που χαιρετήθηκε με τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Ένα από τα στοιχεία που τους ενώνει είναι πως και οι δύο υπηρέτησαν στις Eιδικές Δυνάμεις.  

image

Σημειώνεται πως οι Χρυσαυγίτες, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, δεν σηκώθηκαν όρθιοι όταν οι Μουσουλμάνοι βουλευτές ορκιζόντουσαν στο Κοράνι.
 
Ο νέος υπηρεσιακός Υπουργός Άμυνας υπενθυμίζεται πως ήταν από τους πρώτους που είχε καθαιρεθεί από τον τότε υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη στην «επιχείρηση εκκαθάρισης» της ηγεσίας του Στρατού.

image

image