Έχει δίκιο ο Δαρβίνος. Όλα τα έμβια όντα εξελίσσονται, ακόμη κι εκείνα που μοιάζουν πιο ακίνητα κι από το Σινικό Τείχος. Εξελίσσεται μέχρι και το είδος «Έλλην Φασίστας». Δεν του φαίνεται εκ πρώτοις, διότι διατηρεί αναλλοίωτη την αρχέγονη φάτσα του πιθηκοειδούς, παρόλα αυτά εξελίσσεται. Ο παλαιός φασίστας άντε να είχε ένα λούγκερ που του άφησαν πεσκέσι οι φίλοι του οι Γερμανοί, άντε να ανέβαινε σε κανένα τρίκυκλο για να σκοτώσει βουλευτές της Αριστεράς, το πολύ-πολύ να καβάλαγε ένα τανκ της χούντας και να έμπαινε στο Πολυτεχνείο. Ο σημερινός φασίστας έχει εξελιχθεί, έχει γίνει χάι-τεκ, έχει γίνει αναλυτής και οικονομέτρης, ο σημερινός φασίστας, κυρίες μου και κύριοι, είναι ιδιοκτήτης οφ σορ.

Ads

Τουλάχιστον δύο οφ σορ είχαν οι χρυσαυγίτες, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας. «Ο Βλαχόπουλος Δημήτριος», λέει η δικογραφία, «οικονομικός διευθυντής του κόμματος με έδρα τα γραφεία του στη Λεωφόρο Μεσογείων, διατηρεί δύο ασφαλιστικές εταιρείες, την Εξέλιξη ΕΠΕ και την Κίνηση SubAgent ΕΠΕ, με τις φερόμενες ως έδρες τους να είναι ανύπαρκτες και με συμμετοχή στα κεφάλαιά τους δύο κυπριακών off shore εταιρειών, της Palmsun Holdings Ltd υπό διεύθυνση της Γεννατά Αγγελικής και της Stormia Investments Ltd ομοίως. Αμφότερες οι κυπριακές αυτές εταιρείες off shore με φερόμενη εγκατάσταση στη χώρα μας βρέθηκαν ανύπαρκτες σε επιτόπιο έλεγχο».

Φοβεροί οι χρυσαυγίτες! Είχανε δύο ανύπαρκτες ασφαλιστικές εταιρείες, που είχαν ως ιδιοκτήτες δύο ανύπαρκτες off shore. Τέσσερις εταιρείες φαντάσματα, μέσω των οποίων οι ναζιστές ξέπλεναν μαύρο χρήμα, το οποίο μόνο ένας θεός -ο θεός των Ελλήνων, φυσικά- ξέρει από πού προερχόταν. Δεν ήταν ό,τι κι ό,τι οι off shore, ήταν κυπριακές, διότι οι χρυσαυγίτες δεν ξεχνούν, είναι Έλληνες πραγματικοί, όχι σαν τον προσκυνημένο τον Καρατζαφέρη, που έφτιαξε τις δικές του στη μακρινή Καραϊβική. Αυτό εννοούσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου όταν έλεγε ότι πρέπει να αναζητήσουμε την καλή Χρυσή Αυγή. Εννοούσε ότι έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τα επιχειρηματικά ταλέντα των ναζιστών για το καλό του τόπου, αλλά, δυστυχώς, δεν εισακούστηκε.

Είμαι περίεργος να δω τι θα λένε μετά από αυτές τις αποκαλύψεις τα ούγκανα που βγαίνουν στα τουίτερ και τα φέισμπουκ για να υπερασπιστούν τους ναζί και τους φασίστες. Τα δίποδα που ισχυρίζονται ότι όλοι οι άλλοι, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, οικολόγοι κλέβουν και ότι μόνο οι ελληνόψυχοι κάνουν ό,τι κάνουν για το καλό της πατρίδας. Για το καλό της πατρίδας τις έφτιαξαν τις off shore ο Μιχαλολιάκος και ο Καρατζαφέρης, για το καλό της πατρίδας ξέπλεναν χρήμα και έπαιρναν μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Ads

Τι να καταλάβουν τα βλαμμένα; Εδώ πήγαιναν από μόνα τους και ακουμπούσαν λεφτά στο μαγαζί του Παναγιώταρου για να πάρουν διάφορα φετιχιστικά αντικείμενα, από μαύρα μπλουζάκια με τη σβάστικα, μέχρι φωτογραφίες του Αδόλφου. Αγοράζανε, λέει, και ρόπαλα του μπέιζμπολ, που είναι το εθνικό μας σπορ, αρκεί η μπάλα να έχει αντικατασταθεί από κεφάλι αλλοδαπού εργάτη.

Πηγή: Αυγή