Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη συζήτηση για την πανδημία, μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, ξαφνικά έσβησαν τα φώτα στο στούντιο. Εκείνη την ώρα μάλιστα μιλούσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, και αναφερόταν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ads

«Αυτός ο οποίος έχει την πολιτική διαχείριση της πανδημίας, δεν τα πάει καλά. Δεν πάει να είναι ο Μητσοτάκης…», έλεγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ξαφνικά τα φώτα έσβησαν. «Βλέπετε με αυτά που λέτε τι γίνεται; Τα βλέπετε;», ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου.

«Τόσες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών, τόσα χρόνια, μας έτυχε και αυτό. Δεν θα ξαναπώ “Μητσοτάκης”, δεν θα το ξανακάνω», δήλωσε στη συνέχεια ο κ. Ζαχαριάδης, ενώ στη συζήτηση μπήκε και το ΠΑΣΟΚ, αφού η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε πως «μόνο το ΠΑΣΟΚ επιβίωσε».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, από την πλευρά του σημείωσε: «Ήταν σύνθετο μιλούσατε για Μητσοτάκη, εσείς όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, και έπεσε μαύρο και στους δύο. Γι’ αυτό σας λέω: Η επιλογή είναι ΠΑΣΟΚ. Ξανασκεφτείτε το…».