Ένας από τους πιο γνωστούς και έμπειρους πολεμικούς ανταποκριτές του BBC, ο Κουέντιν Σόμερβιλ δημοσίευσε ένα βίντεο, που με τον ίδιο να ξεσπάσει στα γέλια κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ για τα ναρκωτικά, άγνωστο σε πιο μέρος. Η αιτία, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, δεν είναι άλλη από τις αναθυμιάσεις από τους τόνους ναρκωτικών που καίγονταν πίσω του. «Ήταν μια χρονιά με σφαίρες και αιματοχυσία. Αξίζει ένα χριστουγεννιάτικο γέλιο σε βάρος μου», έγραψε στο Twitter.

Ads

«Πίσω μου καίγονται οκτώμισι τόνοι ηρωίνης, οπίου, χασίς και άλλων ναρκωτικών», αναφέρει αρχικά πριν ξεσπάσει σε γέλια. Στη συνέχεια όλες οι προσπάθειές του να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ καταλήγουν σε μια διασκεδαστική αποτυχία. Όπως αναφέρει η Telegraph, το βίντεο, λίγη ώρα μετά την ανάρτησή του, κατέβηκε από το Youtube, ωστόσο ήδη είχαν δημιουργηθεί αντίγραφα, τα οποία κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Εκπρόσωπος του BBC, σύμφωνα με την Telegraph, δήλωσε πως το βίντεο έχει κατέβει από το Youtube, σημειώνοντας πως «γυρίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια και ποτέ δεν μεταδόθηκε». Το BBC δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το μέρος στο οποίο έχει γυριστεί το βίντεο, ωστόσο ο Κουέντιν Σόμερβιλ έχει καλύψει συγκρούσεις σε διάφορες περιοχές της Μέσης Ανατολής.