Νέες εκδόσεις με την ονομασία Livtech, εφοδιασμένες πρόσθετο high-tech εξοπλισμό, προσφέρει τώρα η Volvo σε προνομιακές τιμές, ενώ στο προσκήνιο επανέρχεται και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Volvo Now για το 2017.

Ads

Οι νέες εκδόσεις Livtech αφορούν τα μοντέλα V40 και V40 Cross Country, S60 και V60, διαθέτουν δε επιπλέον εξοπλισμό τεχνολογίας όπως το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος (Park Assist Pilot) η κάμερα οπισθοπορείας και το σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη. Σημειώνουμε ότι τα S60 Livtech και V60 Livtech διαθέτουν επιπλέον και εμπρός κάμερα

Ταυτόχρονα, με το Volvo Now η σουηδική μάρκα προσφέρει προνομιακές τιμές σε όλα της τα μοντέλα παράλληλα με 5 χρόνια πλήρες σέρβις σύμφωνα με το πρόγραμμα του κατασκευαστή, 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Στη σχετική ανακοίνωση της αντιπροσωπείας επισημαίνεται ότι με το Volvo Now το συνολικό όφελος για τον πελάτη σε κάποιες περιπτώσεις υπερβαίνει τα 5.000 €. Η προσφορά αφορά αυτοκίνητα των οποίων η παραγγελία θα γίνει έως και τις 31 Μαρτίου 2017.