Δύο ειδικές εκδόσεις του i30 (το i30 N – ένα μοντέλο ψηλών επιδόσεων και το πεντάθυρο i30 Fastback) και ένα ολοκαίνουριο μικρό SUV, το KONA, ρίχνει στην αγορά η Hyundai. Τα τρία νέα αυτά μοντέλα έκαναν την επίσημη εμφάνισή του στην πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
 
Hyundai i30 N

Ads

Το i30 N είναι το πρώτο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων της Hyundai. Διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων που διατίθεται με δύο επιλογές: το Standard Package που αποδίδει 250 ίππους και το Performance Package με 275 ίππους. Και οι δύο εκδοχές παρέχουν μέγιστη ροπή 353 Nm και επιτρέπουν μέγιστη ταχύτητα 250 km/h. Η έκδοση των 250 ίππων φθάνει τα 100 km/h σε 6,4 δευτερόλεπτα, ενώ η έκδοση των 275 ίππων σε 6,1.
 
Hyundai i30 Fastback

Το i30 Fastback, χαρακτηρίζεται από τη Hyundai ως «premium, αριστοκρατικό, πεντάθυρο coupe». Το i30 Fastback διαθέτει τα Hyundai SmartSense ™, τα πιο εξελιγμένα στυστήματα ενεργητικής ασφάλειας και οδηγικής άνεσης της εταιρίας. Η γκάμα κινητήρων του i30 Fastback αποτελείται από δύο υπερ-τροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες ίδιους με αυτούς του πρόσφατα λανσαρισμένου και στην Ελληνική αγορά Hyundai i30 Hatchback.
 
Hyundai KONA

Το ολοκαίνουργιο KONA χαρακτηρίζεται από την αιχμηρή του σχεδίαση με τους διπλούς LED προβολείς, την two-tone οροφή και επιλογή από δέκα ξεχωριστά εξωτερικά χρώματα. Αυτό το νέο SUV συνδυάζει την προαιρετική τετρακίνηση νέας τεχνολογίας από το Hyundai TUCSON, το 7DCT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη και τους τελευταίας τεχνολογίας κινητήρες της Hyundai.

Ads