Η ανάρτηση τεχνολογίας MagneRide® της Ford, που δίνει το παρών στη νέα Mustang προσφέροντας υψηλού επιπέδου κράτημα, βασίζεται σε ειδικό μαγνητοροϊκό υγρό – ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται στους συνδέσμους τεχνητών μελών αθλητών του snowboard και σκιέρ.
 
Για άτομα με τεχνητά κάτω άκρα που ξεκινούν πάνω από το ύψος του γονάτου, το μαγνητοροϊκό υγρό [Magnetorheological fluid (MRF)] βελτιώνει τους συνδέσμους των τεχνητών γονάτων ώστε να απορροφούν καλύτερα τους κραδασμούς – και τους επιτρέπει να αντιδρούν ταχύτερα μετά από  μία ανώμαλη «προσγείωση».

Ads

Η χρήση MRF στα αμορτισέρ της ανάρτησης MagneRide® της Mustang, εξασφαλίζει μία απολαυστική οδηγική εμπειρία με ομαλή συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης. Αισθητήρες παρακολουθούν τις οδικές συνθήκες και ηλεκτρομαγνήτες ελέγχουν αιωρούμενα σωματίδια σιδήρου στο έλαιο των αμορτισέρ. Το μαγνητικό πεδίο που παράγεται, προσαρμόζεται αυτόματα 1.000 φορές το δευτερόλεπτο για να ευθυγραμμίσει τα σωματίδια σε κάθε αμορτισέρ, ώστε να είναι σκληρότερα για μεγαλύτερη ακρίβεια στο στρίψιμο ή πιο μαλακά για περισσότερη άνεση στο ταξίδι.

Για να δείτε το σχετικό βίντεο κάντε κλικ εδώ: https://media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/permalink.html/content/dam/fordmedia/Europe/video/products/mustang/Mustang%20MagneRide_1080x1080_FINAL.mp4

image

Ads