Τα νέα Ford Puma και Kuga είναι τώρα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά σε πιο προσιτές τιμές που εξασφαλίζουν όφελος που φτάνει έως τα 1.605 και 2.642 ευρώ, αντίστοιχα. Ενώ το νέο προωθητικό πρόγραμμα Hybrid Bonus προσφέρει επιπλέον οφέλη και προνόμια, όπως το χαμηλό – επιδοτούμενο – ονομαστικό επιτόκιο 3,49%, η περίοδος χάριτος 3 μηνών, τα 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, τα πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού και το δωρεάν πρώτο service.

Ads

Το δύο νέα SUV της Ford, το “compact” ευρύχωρο & οδηγοκεντρικό Puma και το «μεσαίο» και ολοκληρωμένο οικογενειακό Kuga είναι τώρα διαθέσιμα στη χώρα μας με νέες, ακόμα πιο ελκυστικές τιμές, μετά τις πρόσφατες αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης.

Ford Puma

Έτσι, όποιος προβεί τώρα στην αγορά ενός Ford Puma θα έχει την ευκαιρία να εξοικονομήσει, ανάλογα με την έκδοση και το επίπεδο εξοπλισμού που θα επιλέξει, χρηματικό ποσό έως και 1.605 ευρώ.

Ads

Ford Kuga

Ενώ στην περίπτωση του νέου Kuga, του πιο εξηλεκτρισμένου μοντέλου στην ιστορία της Ford αλλά και του Νο 1 σε πωλήσεις SUV μοντέλου της εταιρείας στην Ευρώπη, το αντίστοιχο όφελος φτάνει έως και 2.642 ευρώ.

Επιπλέον, χάρη στο νέο προωθητικό πρόγραμμα Hybrid Bonus της Ford Motor Ελλάς, η αγορά των SUV μοντέλων της εταιρίας συνοδεύεται από ένα νέο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Finance, που προσφέρει μεταξύ άλλων σταθερό επιδοτούμενο επιτόκιο 3,49%, περίοδο χάριτος 3 μηνών και διάρκεια αποπληρωμής 12 έως 48 μηνιαίες δόσεις, ενώ επιπλέον και για τα δύο μοντέλα διατίθεται εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών και δωρεάν το πρώτο service.

Δείτε το πλήρες άρθρο με φωτογραφίες και τιμοκατάλογο κάνοντας κλικ εδώ