Η Jeep επιστρέφει στην Αράχωβα, θέτοντας σε λειτουργία – από τις 22 Δεκεμβρίου – και πάλι το «Jeep Camp», την ειδικά διαμορφωμένη για δοκιμαστική οδήγηση τετρακίνητων οχημάτων πίστα της εταιρίας. Σημείο συνάντησης το «Jeep Headquarter» στο Λιβάδι. Γράφει ο Νίκος Λουπάκης 

Ads

H Jeep λοιπόν προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους στο άνετο «σπίτι» της, που διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης, για να τους προσφέρει ένα ζεστό ρόφημα και να τους ενημερώσει για τα μοντέλα της Jeep.

Στον ίδιο χώρο, θα προβάλλονται διάφορα video με τα μοντέλα Jeep. Οι επισκέπτες, αφού ενημερωθούν, θα μεταφέρονται οδικώς με Jeep Renegade στον χώρο του Jeep Camp όπου και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ξεχωριστή off – road εμπειρία της οδήγησης ενός Jeep Renegade στο φυσικό του περιβάλλον με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού της Jeep που θα είναι εκεί για να τους λύσει κάθε απορία.

Επιπλέον, όλοι όσοι συμμετάσχουν στα test drives, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν με κλήρωση δύο προσκλήσεις για έναν αγώνα της Juventus στο Τορίνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Ads

Ημέρες λειτουργίας: Σαββατοκύριακα και αργίες. Σημείο συνάντησης: Jeep Camp – Headquarter, στον δρόμο προς το Λιβάδι. Τηλ. επικοινωνίας: 6936 532754