Μέσα στο 2018 αναμένεται να προχωρήσει η BMW στην παρουσίαση του 3ου μέλους της οικογένειας i, του BMW i8 Roadster, της ανοιχτής έκδοσης του σπορ υβριδικού i8, το βρίσκεται στη φάση των τελικών δοκιμών στο Εργοστάσιο της Λειψίας.

Ads

Θυμίζουμε ότι η Η BMW “i” είναι η μάρκα του BMW Group που εστιάζει πρωτίστως στη βιωσιμότητα, με έμφαση στην ηλεκτροκίνηση. Η BMW i εκπροσωπείται σε 54 χώρες με το ηλεκτρικό BMW i3, το plug-in σπορ υβριδικό BMW i8 και τα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα BMW iPerformance. Τεχνολογίες που πρωτοεμφανίστηκαν με επιτυχία σε μοντέλα BMW i μεταφέρθηκαν σε άλλα μοντέλα της μητρικής μάρκας BMW.

Η BMW i συνεργάζεται επίσης με υπηρεσίες όπως DriveNow (car sharing), ReachNow (car sharing 2.0), ChargeNow (εύκολη πρόσβαση στο παγκοσμίως μεγαλύτερο δίκτυο σημείων φόρτισης), ParkNow (εντοπισμός, κράτηση και πληρωμή χώρων στάθμευσης), BMW i Ventures (επένδυση σε εταιρείες start-up), BMW Energy Services και Centre of Competence for Urban Mobility (συμβουλευτικές υπηρεσίες για πόλεις).