Ανοίγει το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, τις πύλες της στο κοινό, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού (ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας), η έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» που θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 19 Νοεμβρίου.
 
Στη φετινή έκθεση συμμετέχουν οι περισσότερες μάρκες και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά τουλάχιστον 15 νέα μοντέλα μεταξύ των οποίων τα Citroen C3 Aircross, Dacia Lodgy Stepway 7θεσιο DS7, Crossback, Ηyundai Kona, Ηyundai i30Ν, Ηyundai i30 Fastback, Kia Stonic, Kia Picanto, Mercedes X-Class, Nissan Leaf, Renault Scénic, Seat Arona, Skoda Karoq, Skoda Spaceback Scout, Subaru Impreza, Subaru XV, VW Polo, VW T-Roc, Volvo XC60 κ.α.

Επίσης, μεγάλος θα είναι και ο αριθμός των νέων εκδόσεων και αναβαθμίσεων που θα εμφανιστούν στην έκθεση.

Επίσης, στη φετινή έκθεση αναβαθμίζεται η παρουσία των εταιρειών που εκπροσωπούν προϊόντα και υπηρεσίες του AfterMarket. Διεθνώς αυξάνεται το ενδιαφέρον των οδηγών για τη συντήρηση και φροντίδα των αυτοκινήτων τους.

Τέλος, τα Δωρεάν Test Drives θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να αποκομίσουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για τη μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Τα εγκαίνια της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. Την κορδέλα των εγκαινίων θα κόψουν ο κ. Νίκος Μαυραγάνης Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και ο κ. Γιώργος Βασιλάκης Προέδρος του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων). Επίσης, έχουν προσκληθεί, αντιπρόσωποι των κομμάτων, τα μέλη του ΣΕΑΑ, φορείς που έχουν σχέση με το αυτοκίνητο και την οδική ασφάλεια καθώς και τα στελέχη των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
 
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης«ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» είναι οι εξής: Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τις καθημερινές από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ.

Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ. Μειωμένο εισιτήριο κατά 50% για άνεργους, πολύτεκνους, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Περισσότερες πληροφορίες στο website: www.autokinisiexpo.gr.