Μια άλλη εκδοχή της έννοιας του Crossover παρουσιάζει αυτές τις μέρες η Mitsubishi Motors στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Ινδονησίας. Πρόκειται για ένα Crossover MPV που φιλοδοξεί να συνδυάσει την άνεση και την ευελιξία ενός MPV με τις δυνατότητες κίνησης ενός SUV.

Ads

Το Crossover MPV της Mitsubishi Motors Corporation (MMC) έχει διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 4475 x 1750 x 1700 mm, διαθέτει κινητήρα 1,5 λίτρων και θα πραγματοποιήσει την είσοδο του στην αγορά της Ινδονησίας το φθινόπωρο του 2017. Το αμάξωμά του θα είναι φαρδύτερο και μεγαλύτερο από τα MPV της κατηγορίας του. Με ένα πλήρως βελτιστοποιημένο, μεταβλητό εσωτερικό, το νέο μοντέλο θα προσφέρει τη δυνατότητα να μετακινούνται με άνεση μέχρι επτά επιβάτες, ενώ τα ανάγλυφα, εμπρός και πίσω φτερά και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος παραπέμπουν στις δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.Το νέο μοντέλο θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της MMC στην Ινδονησία, στην Επαρχία Bekasi, West Java, ενώ προς το παρόν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με το λανσάρισμά του εκτός Ασίας.

image

Η Έκθεση 25ο GAIKINDO Indonesia International Auto Show (GIIAS) θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 20 Αυγούστου στο Indonesian Convention Exhibition (ICE) στην BSD City, Tangerang, Banten, Ινδονησία.

Ads

image