Μέχρι τα 1.900 ευρώ φτάνει το όφελος από τον επιπλέον εξοπλισμό που θα έχει τώρα, χάρη στη νέα προωθητική ενέργεια της Citroen, το C4 Cactus. Το γεγονός καθιστά το Cactus όχι μόνο πιο δελεαστικό, αλλά και περισσότερο crossover, αφού το πακέτο της προσφοράς περιλαμβάνει και το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control.

Ads

Η Citroen ρίχνει στη μάχη το Πρόγραμμα Citroen Respect, που επιτρέπει στον υποψήφιο αγοραστή να αποκτήσει το νέο C4 Cactus με τιμή από €13.990 και όφελος από τον επιπλέον εξοπλισμό έως €1.900, ανάλογα με την έκδοση. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα ωστόσο, είναι πως το C4 Cactus φέρει standard το σύστημα Grip Control στις εκδόσεις PureTech 110 HP Turbo (βενζίνη) και BlueHDi 100HP (Diesel).

Το όφελος για τον πελάτη αφορά τις εκδόσεις FEEL 100 BlueHDi & 110 PureTech Turbo προκύπτει από το γεγονός ότι ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης Navigation, κάμερα οπισθοπορείας και ζάντες αλουμινίου 17” Cross Bi-ton.

Υπενθυμίζουμε ότι το σύστημα Grip Control ελέγχει την πρόσφυση των εμπρός τροχών του αυτοκινήτου (επενεργόντας επιλεκτικά στα φρένα ή και στον κινητήρα), παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα κίνησης κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ads

Έτσι το Grip Control διαθέτει λειτουργίες για Κίνηση σε κανονικές συνθήκες, Κίνηση σε χιονισμένο οδόστρωμα, Κίνηση στην άμμο, Προσομοίωση λειτουργίας διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης για κίνηση σε λάσπη, βρεγμένο γρασίδι κλπ.