Ελλάδα έχεις προσόντα, λέει το GROUPE RENAULT, που επέλεξε την χώρα μας για την Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Dacia DUSTER. Έτσι, για περισσότερο από 1 μήνα η Ελλάδα θα φιλοξενήσει 500 δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο, που θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το νέο μοντέλο σε διαδρομές της  Ανατολικής Αττικής.
 

Ads

Το νέο Dacia DUSTER θα ξεκινήσει λοιπόν την πορεία του από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την ευρύτερη περιοχή του Σουνίου, καθώς από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, δημοσιογράφοι από ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης θα έχουν την ευκαιρία για μια πρώτη οδηγική γνωριμία με τη 2η γενιά του γνωστού για το “value for money” μοντέλου. Οι καλές καιρικές συνθήκες και το φυσικό κάλλος της περιοχής, αλλά και η γενικώς καλή πορεία του μοντέλου στην Ελληνική αγορά, αποτέλεσαν τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν την Dacia σε αυτή την επιλογή. Από την πλευρά της η ελληνική αντιπροσωπεία, TEOREN MOTORS, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η επιλογή της χώρας μας και να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τον καλύτερο τρόπο.

Τη χαρά της για την εξέλιξη αυτή δεν έκρυψε η κ. Ντένη Θεοχαράκη, Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της TEOREN MOTORS που δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Η πραγματοποίηση αυτής της πολύ σημαντικής ενέργειας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τη χώρα μας, η οποία θα αποφέρει σημαντική προβολή σε όλα τα επίπεδα.»

Σημειώνουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στη χώρα μας αντίστοιχη εκδήλωση (στο παρελθόν αντίστοιχες παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν από την Opel, τη Lexus, τη Chevrolet, τη Renault κ.ά.) καθώς η Ελλάδα διαθέτει πολλές μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες υψηλού επιπέδου, οι οποίες μπορούν να υποστηρίξουν μια τέτοια διοργάνωση. Ωστόσο, πολλές φορές προτιμώνται χώρες της κεντρικής Ευρώπης, στις οποίες η μετάβαση με αεροπλάνο είναι πιο εύκολη. Σε κάθε περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια θετική εξέλιξη που δεν μπορούμε παρά να ευχόμαστε να έχει και συνέχεια…

Ads