Το ολοκαίνουργιο Nissan Fairlady Z θα είναι ένα από τα σημαντικότερα εκθέματα της Nissan στο Σαλόνι Αυτοκίνητου του Τόκιο 2022,  καθώς η ιαπωνική εταιρία φέρνει στην ιαπωνική πρωτεύουσα μια ποικιλία μοντέλων, από το αγωνιστικό Z GT500 που παρουσιάστηκε πρόσφατα έως πρωτότυπα Caravan, αλλά και εξατομικευμένα μοντέλα Nissan Note.

Ads

Το ολοκαίνουργιο Fairlady Z θα είναι ένα από τα σημαντικότερα εκθέματα στο Σαλόνι Αυτοκίνητου του Τόκιο 2022,  καθώς η Nissan παρουσιάζει μια ποικιλία μοντέλων, από το αγωνιστικό Z GT500 που παρουσιάστηκε πρόσφατα, μέχρι τα συναρπαστικά εξατομικευμένα μοντέλα Nissan Note.

Η Nissan θα στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στο ολοκαίνουργιο Fairlady Z, παρουσιάζοντας  πολλές εκδόσεις του δημοφιλούς μοντέλου, συμπεριλαμβανομένου ενός εξατομικευμένου Z concept, που ταιριάζει στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της έκθεσης. Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Nissan θα δουν επίσης εξατομικευμένα  Nissan Caravans, όπως και τα μοντέλα Nissan Note Autech, αλλά και μοντέλα της υπόλοιπης γκάμας, όπως το ολοκαίνουργιο Nissan Ariya, καθώς και  μια ειδική έκδοση του Kicks.

Μεταξύ των μοντέλων που θα παρουσιαστούν είναι:
Nissan Fairlady Z
Παγκοσμίως γνωστό ως Z, το ολοκαίνουργιο μοντέλο παραγωγής Fairlady Z, που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του τον περασμένο Αύγουστο, θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά της Ιαπωνίας. Ως ένα προσιτό σπορ αυτοκίνητο για τη σύγχρονη εποχή, το ολοκαίνουργιο Z προσφέρει ελκυστικό στυλ, προηγμένη τεχνολογία και τη συγκίνηση της εξερεύνησης της ασφάλτου προς τις προηγούμενες και τις μελλοντικές γενιές οδηγών και θαυμαστών Z.
Το εξατομικευμένο  Nissan Fairlady Z proto
Ως ένα νεύμα στην κληρονομιά και τον ενθουσιασμό των θαυμαστών του Z, ένα εξατομικευμένο Fairlady Z πατάει στη βάση του ολοκαίνουργιο μοντέλου και εισάγει εξωτερικά στοιχεία στυλ.

Ads

Αγωνιστικό Nissan Z GT500
Το Nissan Z GT500, που θα ξεκινήσει στη σεζόν 2022 SUPER GT, συμβολίζει το πνεύμα της Nissan να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και να ζωντανεύει τον ενθουσιασμό. Η αγωνιστική μηχανή ενισχύει την παρουσία των αυτοκίνητων Z στο περίπτερο της Nissan.

 Nissan Caravan Mountain Base  concept
Βασισμένο στο νέο Caravan, το εντυπωσιακό van μεταφέρει τo πρωτότυπο του “base camp” σε ένα νέο επίπεδο. Το βαν είναι εξοπλισμένο με πτυσσόμενο ηλιακό πάνελ τοποθετημένο στην οροφή, με περισσότερα ηλιακά πάνελ στο πλάι, αντικαθιστώντας τα τυπικά κρύσταλλα. Στο εσωτερικό, οι ανέσεις για τους επιβαίνοντες περιλαμβάνουν μια εκλεπτυσμένη θέση εργασίας, τοιχώματα που λειτουργούν με βοηθητικό εξοπλισμό και ένα ψηφιακό τζάκι για μια χαλαρωτική, φιλική προς το περιβάλλον απόλαυση, μετά από μια πολύωρη διαδρομή. Το πρωτότυπο διαθέτει εμφάνιση σε πλήρη αρμονία με το ορεινό περιβάλλον, αποπνέοντας την κλασική αίσθηση των ορεινών καταλυμάτων.

 Nissan Caravan Myroom concept
Σχεδιασμένο για να είναι ένας χώρος  χαλάρωσης που θα τον μοιραστείτε με την οικογένεια ή τους φίλους σας, το Nissan Caravan Myroom concept βασίζεται σε ένα NV350 με ένα αναμορφωμένο εσωτερικό,  ιδανικό για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, ή για ξεκούραση κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού. Οι επιβάτες του  μπορούν να απολαύσουν τον ενσωματωμένο καναπέ και την θέα που προσφέρει, όταν οι συρόμενες πόρτες είναι ανοιχτές. Εξοπλισμένο με ράφια και ντουλάπια, ο χρόνος θα κυλά ήρεμα καθώς χαλαρώνετε σε αυτόν τον μοντέρνο χώρο σαλονιού. Και μετά από μια κουραστική μέρα περιπέτειας, ένα αποθηκευόμενο κρεβάτι βρίσκεται στη διάθεση των επιβατών.

 Ειδική έκδοση Nissan GT-R NISMO
Καθώς το GT-R αποτελεί την ναυαρχίδα της Nissan που αντιπροσωπεύει μια συνεχή εξέλιξη προς την απόλυτη οδηγική απόλαυση, η ειδική έκδοση Nissan GT-R NISMO διαθέτει ένα αποκλειστικό καπό από ανθρακονήματα, εισαγωγές αέρα στο καπό τύπου NACA και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με μια κόκκινη πινελιά. Κάτω από το καπό, νέα, υψηλής ακρίβειας εξαρτήματα ισορρόπησης βάρους με πιο αυστηρές ανοχές,  προσφέρουν πιο γρήγορες στροφές  και ταχύτερη περιστροφή turbo.
 
Nissan Ariya
Το Nissan Ariya, ένα crossover EV για τη νέα εποχή, προσφέρει ισχυρή επιτάχυνση και ομαλή, αθόρυβη και άνετη οδήγηση. Με το ευρύχωρο, επίπεδο εσωτερικό του που μοιάζει με σαλόνι και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, το Ariya στοχεύει να προσφέρει μια άνετη και συναρπαστική εμπειρία οδήγησης για όλους τους επιβάτες.

Nissan Kicks Columbia edition
Κατασκευασμένο  σε συνεργασία με την Columbia Sportswear Japan Co., η ιαπωνική έκδοση Nissan Kicks Columbia διαθέτει το μοναδικό χρώμα αμαξώματος titanium khaki, μπλε πινελιές στη μάσκα και εσωτερικό εξοπλισμένο με μοναδικά καθίσματα τύπου luggage, ποδιές μπροστινών καθισμάτων και τσέπες στις πλάτες των καθισμάτων που είναι ιδανικές για υπαίθριες δραστηριότητες.

 Nissan Note Aura NISMO
Το Note Aura NISMO βασίζεται στο Nissan Note Aura και εμπνέεται από τη Formula-E με τη σχεδιαστική φιλοσοφία του «swift electrified city racer», ενώ ενσωματώνει το πνεύμα και το ήθος της NISMO. Διαθέτει αποκλειστικά στιλιστικά στοιχεία, μοναδικό σύστημα ανάρτησης, βελτιωμένη ακαμψία αμαξώματος και βελτιστοποίηση του συστήματος e-POWER με λειτουργία οδήγησης NISMO, για να προσφέρει αυξημένη ευελιξία στην οδήγηση και γρήγορη, αλλά ομαλή, επιτάχυνση.

Εξατομικευμένα εκθέματα Note
Στο περίπτερο της Nissan θα εκτεθούν και  δύο εξατομικευμένα μοντέλα Note Autech. Συγκεκριμένα θα υπάρχει ένα Note Autech Crossover με ειδικά κατασκευασμένη ποδιά και ανυψωμένη ανάρτηση με ζάντες  17 ιντσών, καθώς και ένα εξατομικευμένο Note Autech που διαθέτει premium εσωτερικό και χαμηλωμένη ανάρτηση,  με ζάντες  17 ιντσών.
 
Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe στις 14-16 Ιανουαρίου.
Δείτε το πλήρες άρθρο με τις φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδώ