Την νέα της τιμολογιακή πολιτική για το ξεκίνημα του 2015 ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία της SEAT – Τεχνοκάρ – με προσφορές για όλα τα μοντέλα της Μάρκας, καθώς και την έναρξη διάθεσης για την Ελλάδα νέων μοντέλων και εκδόσεων. Γράφει ο Νίκος Λουπάκης.

Ads

Ενδεικτικά:
– Όλες οι εκδόσεις του Mii προσφέρονται με όφελος 500€, με την αρχική έκδοση του μοντέλου να ξεκινάει πλέον από €7.821 συμπεριλαμβανομένου του οφέλους προσφοράς και απόσυρσης.
– Οι τιμές για την γκάμα του Ibiza βελτιώνονται περαιτέρω, με το όφελος προσφοράς να φτάνει έως και €2.440. Επισημαίνεται ότι το 1.6 ΤDI 90hp Style κοστίζει τώρα  €13.156 (SC) με όφελος προσφοράς και απόσυρσης.
– Όλες οι  εκδόσεις του Leon προσφέρονται πλέον με έκπτωση €900, ενώ οι εκδόσεις Elegance προσφέρουν τώρα ζάντες αλουμινίου 16”, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, προβολείς ομίχλης και χειριστήρια στο τιμόνι, με χρέωση μόνο 300€ επιπλέον.
– Οι τιμές με προσφορά για όλα τα Toledo βελτιώνονται περαιτέρω με την προσφερόμενη έκπτωση να φτάνει έως και €1.890 και τις τιμές να ξεκινούν πλέον μόλις από  €12.740 με όφελος προσφοράς και απόσυρσης.

Παράλληλα στο νέο τιμοκατάλογο περιέχονται και οι παρακάτω νέες εκδόσεις και μοντέλα:

Mii I-TECH
Νέα ειδική έκδοση βασισμένη στις εκδόσεις Style, με επιπλέον μοναδικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό που περιλαμβάνει SEAT Portable System με navigation, Bluetooth και trip computer, ζάντες αλουμινίου 14΄΄ σε χρώμα τιτανίου, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων καθώς και αναβαθμισμένο εσωτερικό με πολλές στυλιστικές λεπτομέρειες. Το κόστος του επιπρόσθετου πακέτου για τον πελάτη είναι 670€ προσφέροντας όφελος μεγαλύτερο του 30%.

Ads

Mii Auto Start/Stop
Όλες οι αυτόματες εκδόσεις διατίθενται πλέον και με σύστημα Start/Stop με τις  εκπομπές CO2 να διαμορώνονται κάτω από 100 g/km και να μην επιβαρύνονται έτσι με τέλη κυκλοφορίας.

Leon X-PERIENCE
Ξεκινά η διάθεση στην Ελληνική αγορά του πρώτου crossover της SEAT, του νέου Leon X-Perience με μόνιμη «αυτόματη» τετρακίνηση και εξοπλισμό “εκτός δρόμου”, TDI και TSI κινητήρες με απόδοση από 110 έως 184 PS, τελευταίας γενιάς σύστημα και πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.