Η νέα έκδοση CLIO 1.5 dCi 90 Authentic, του γνωστού δημοφιλούς σουπερμίνι της Renault είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, εφοδιασμένη με τον κινητήρα diesel Energy 1.5 dCi ισχύος 90 ίππων, που φημίζεται για τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Ads

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας που κανείς περιμένει από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο που έχει βαθμολογηθεί με 5 αστέρια στις δοκιμές του EuroNCAP, δηλαδή ESP, Hill Start Assist και 6 αερόσακους, αλλά και σύστημα πολυμέσων R&Go, κλιματισμό κλπ., ενώ η μέση τυποποιημένη κατανάλωση περιορίζεται στα 3,3 lit./100 km και οι εκπομπές CO2 στα 85 g/km στοιχείο που εκτός των άλλων, το απαλλάσσει και από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.   

Η  τιμή της νέας έκδοσης CLIO 1.5 dCi 90 Authentic είναι € 14.700, ενώ όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου υπάρχει κάλυψη 5ετους εργοστασιακής εγγύησης.

Ιδιαίτερα σημαντικό για τους εταιρικούς πελάτες είναι το γεγονός ότι ακόμη και με την προσθήκη μεταλλικού χρώματος, η βασική τιμή της έκδοσης του Clio διαμορφώνεται κάτω από τις €12.000, επομένως, δεν υπόκειται σε φορολογία ο χρήστης του εταιρικού αυτοκινήτου.

Ads