Την καινούρια της ψηφιακή πλατφόρμα για τα μεταχειρισμένα μοντέλα της έθεσε σε λειτουργία η BMW Group Hellas. Η αναζήτηση και εύρεση του επιθυμητού μεταχειρισμένου γίνεται πλέον εύκολα μέσω του www.bmw.gr και των ιστοσελίδων των Επίσημων Εμπόρων BMW και ΜΙΝΙ.

Ads

Έτσι, λοιπόν, τα μεταχειρισμένα BMW, ΜΙΝΙ και BMW i είναι τώρα διαθέσιμα online σε αυτή τη νέα πλατφόρμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της BMW και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο www.bmw.gr/UsedVehicles. Επιπλέον, όλες οι ιστοσελίδες των Επίσημων Εμπόρων της BMW διαθέτουν την ίδια πλατφόρμα με τα διαθέσιμα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα και γρήγορα να εντοπίσουν το αυτοκίνητο της αρεσκείας τους συμπληρώνοντας τη μάρκα, το μοντέλο, την έκδοση και τα υπόλοιπα στοιχεία στα πεδία αναζήτησης. Μόλις συμπληρωθούν τα στοιχεία εμφανίζονται όλα τα μεταχειρισμένα μοντέλα που είναι άμεσα διαθέσιμα από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW και ΜΙΝΙ.

Για κάθε μεταχειρισμένο μοντέλο δίνονται οι απαραίτητες πληροφορίες (τιμή πώλησης, τύπος καυσίμου, τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει, σύστημα μετάδοσης κλπ.) και φυσικά υποδεικνύεται ο Επίσημος Έμπορος στον οποίο ανήκει το αυτοκίνητο, με ένδειξη της διεύθυνσής του σε χάρτη.

Ads

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο της επιλογής τους συμπληρώνοντας ηλεκτρονική φόρμα και στέλνοντάς την στον Επίσημο Έμπορο που διαθέτει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.