Το πλουσιότερο CLIO έγινε τώρα πιο προσιτό μας λέει η μεγάλη γαλλική εταιρία, αφού η κορυφαία έκδοση “Dynamic” του δημοφιλούς σουπερμίνι εφοδιασμένη με τον σύγχρονο turbo βενζινοκινητήρα Energy 0.9 TCe 75hp, προσφέρεται τώρα στην τιμή των 12.980 ευρώ.

Ads

Αποτελώντας ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα στην ιστορία της αυτοκίνησης, το Renault CLIO, έχοντας 28 χρόνια ιστορίας στην πλάτη με πάνω από 13.000.000 αυτοκίνητα να έχουν βγει από τις γραμμές παραγωγής, έρχεται στην η 4η γενιά του, στην εποχή της ωριμότητάς του, να δείξει ότι παραμένει φρέσκο και επίκαιρο. Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Renault, δημιούργημα του Laurens van den Acker, έχει βρει στο CLIO την ιδανική έκφρασή της, σε ένα αποτέλεσμα διαχρονικά μοντέρνο και ελκυστικό.

image

Η τεχνολογία αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για το CLIO, αφού αποτυπώνεται τόσο στον εξοπλισμό του, όσο και στους κινητήρες του. Ο κινητήρας Energy 0.9 TCe, αποτελεί έναν από τους πιο εξελιγμένους σύγχρονους υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες και προσφέρει ελαστικότητα συνδυασμένη με χαμηλή κατανάλωση.

image

Η κορυφαία – από άποψη εξοπλισμού – έκδοση Dynamic διαθέτει, μεταξύ άλλων, κάρτα Renault Hands Free, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πλοήγησης με οθόνη 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς Full LED Pure Vision. Αυτή ακριβώς η κορυφαία έκδοση Dynamic του Renault CLIO, εξοπλισμένη με τον σύγχρονο turbo βενζινοκινητήρα, Energy 0.9 TCe των 75 ίππων, είναι τώρα διαθέσιμη, για πρώτη φορά, στην τιμή των € 12.980.

image

image
Συνοδευόμενο από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια και 6 μήνες δωρεάν ασφάλιση, το Renault CLIO 0.9 TCe 75hp αποτελεί μια ιδιαίτερα ολοκληρωμένη και δελεαστική πρόταση.

image