Ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης - που αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον εν όψει θερινών διακοπών - έχει δημιουργήσει η Peugeot για αυτοκίνητα πενταετίας και άνω. Γράφει ο Νίκος Λουπάκης

Για τις πιο «δημοφιλείς» εργασίες συντήρησης, η Peugeot διαθέτει ειδικά πακέτα - σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές – τα οποία περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ., παρέχοντας έτσι στους πελάτες της μια πραγματικά εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής.

Τα πακέτα συντήρησης αφορούν τακάκια φρένων εμπρός, δίσκους φρένων και τακάκια, σετ ιμάντα χρονισμού, μπαταρία, σετ αμορτισέρ, σετ συμπλέκτη και τέλος σετ καθαριστήρων.

Παράλληλα, ισχύει το προνομιακό πρόγραμμα  Peugeot ServiceGO το οποίο επίσης αφορά αυτοκίνητα πενταετίας και άνω και περιλαμβάνει  την αντικατάσταση μιας σειράς αναλώσιμων ανταλλακτικών απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οχήματος, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο με συνολικό κόστος μόλις 135€. Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά. Επιπρόσθετα, για όλους τους χρήστες του προγράμματος συντήρησης Peugeot ServiceGO, ισχύει δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο.  

Τα προγράμματα συντήρησης Peugeot είναι αναρτημένa στην επίσημη ιστοσελίδα www.peugeot.gr και υλοποιούνται από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της PEUGEOT. Όλα τα ανταλλακτικά είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή και καλύπτονται με 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης καθώς και 12 μήνες εγγύηση εργασιών, με γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Peugeot.