Hyundai και Kia: Δύο μάρκες, δύο ανακοινώσεις, μία εταιρία, ένα πνεύμα: επεκτείνεται η εγγύηση των αυτοκινήτων, των οποίων η αρχική κάλυψη έληγε κανονικά μέχρι τις 30 Απριλίου, προκειμένου να μην αναγκαστούν οι ιδιοκτήτες τους να μεταβούν στο συνεργείο εν μέσω καραντίνας.

Ads

Λεπτομέρειες ανά μάρκα, μπορείτε να δείτε στις επίσημες ανακοινώσεις που έδωσαν στη δημοσιότητα οι δύο εταιρίες:

«H Kia Ελλάς «προστατεύει» τους πελάτες της μέσω της εφαρμογής του προγράμματος  “Kia Promise”
Με τo πρόγραμμα «Kia Promise» η Kia Ελλάς καλύπτει την επέκταση της 7ετούς εργοστασιακής εγγύησης των οχημάτων της που λήγει μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 30ης Απριλίου, μέχρι τον Ιούνιο του 2020, στοχεύοντας να βοηθήσει τους πελάτες που ενδέχεται να αδυνατούν να επισκεφθούν ένα συνεργείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Στην Kia Ελλάς ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάντα το επίκεντρο των αποφάσεών μας. Η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία του συνόλου των πελατών μας είναι και θα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Ads

Στο πλαίσιο αυτό παρέχουμε σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων KIA που η 7ετή τους εργοστασιακή εγγύηση λήγει στο διάστημα από 1 Φεβρουαρίου έως 30 Απριλίου 2020, επέκταση της εγγύησής τους έως την 30η Ιουνίου 2020, έχοντας ως βασικό μας στόχο  οι πελάτες μας να επικεντρωθούν στην ασφάλεια και την υγεία τόσο τη δική τους και των οικογενειών τους όσο και του κοινωνικού συνόλου».

“Μένουμε Σπίτι” και προστατεύουμε την υγεία μας αλλά και την υγεία των αγαπημένων μας! Από τον άλλο μήνα, σας περιμένουμε στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία μας για να ελέγξουμε και την «υγεία» του Kia σας, εντός εγγύησης! Στην Kia «έχουμε τη δύναμη» η επόμενη μέρα να μας βρει όλους μαζί!»

«H Hyundai Ελλάς ανακοινώνει την επέκταση της 5-ετούς χωρίς όριο χιλιομέτρων εργοστασιακής εγγύησης για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο

«Η HYUNDAI ΕΛΛΑΣ, στοχεύοντας στην υποστήριξη των πελατών της που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην εξυπηρέτηση και επισκευή των οχημάτων τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, ανακοινώνει την επέκταση της 5ετούς χωρίς όριο χιλιομέτρων εργοστασιακής εγγύησης των οχημάτων τους που λήγει κατά το χρονικό διάστημα από 1ης Μαρτίου έως και 30ης Απριλίου 2020 μέχρι και το τέλος Μαΐου 2020 με απώτερο σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες της που αδυνατούν να επισκεφθούν κάποιο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του Δικτύου της κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Με την προτροπή να ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την πανδημία αυτή, η HYUNDAI ΕΛΛΑΣ και το Δίκτυο της Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Επισκευαστών θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να παρέχουν στους πελάτες τους την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης, ελαχιστοποιώντας την οποιαδήποτε δυσκολία ή πρόβλημα που πιθανόν παρουσιαστεί.»
 
Περισσότερα για τις Hyundai Motor Europe και Kia Motors μπορείτε να διαβάσετε εδώ