Η Mercedes-Benz ολοκληρώνει την οικογένεια της E-Class με τη νέα E-Class Cabriolet, το ανοιχτό τετραθέσιο μοντέλο με τη μαλακή, υφασμάτινη οροφή που προσφέρει άνεση για τέσσερις επιβάτες ενώ ενσωματώνει τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα.
 
Τόσο ο οδηγός, όσο και οι συνεπιβάτες της νέας E-Class Cabriolet, που είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την προκάτοχό της, μπορούν να απολαύσουν υψηλού επιπέδου άνεση σε μεγάλα ταξίδια χάρη στα τέσσερα υψηλής ποιότητας καθίσματα.

Ads

Τα τεχνολογικά highlights της νέας E-Class Cabriolet περιλαμβάνουν την σύνδεση smartphone με ασύρματη φόρτιση και λειτουργία κλειδιού, ένα Cockpit με ευρεία οθόνη (Widescreen) και τα πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης που διαθέτει η E-Class. Η E-Class Cabriolet διατίθεται επίσης για πρώτη φορά με τετρακίνηση 4MATIC και αερανάρτηση πολλαπλών θαλάμων AIR BODY CONTROL, όπως η «κλασική» τετράθυρη Ε-Class.

Η τελείως αυτόματη, ηχομονωτική υφασμάτινη, μαλακή οροφή διατίθεται στα χρώματα σκούρο καφέ, σκούρο μπλε, κόκκινο ή μαύρο. Η δομή της, με μόνωση πολλαπλών επιπέδων, επιτρέπει στους επιβάτες να ακούν ο ένας την ομιλία του άλλου ακόμη και αν το όχημα κινείται με μεγάλη ταχύτητα ενώ προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα άνεσης όσον αφορά στη θερμοκρασία στο εσωτερίκό του αυτοκινήτου. Επιπλέον, το σύστημα AIRCAP με ηλεκτρικό σύστημα αποφυγής του αέρα και ο προαιρετικός εξοπλισμός AIRSCARF, δηλαδή το σύστημα θέρμανσης λαιμού, βελτιώνουν σημαντικά την άνεση κατά την οδήγηση με την οροφή ανοιχτή. Με αυτόν τον τρόπο, το κάμπριο αυτό μοντέλο είναι κατάλληλο  για όλες τις εποχές.
 
Κατά το λανσάρισμα του μοντέλου στην αγορά, δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερις κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης, συμπεριλαμβανομένων -για πρώτη φορά- εκδόσεων με μόνιμη τετρακίνηση  4MATIC. Οι τιμές της νέας E-Class Cabriolet που μπορεί κανείς να παραγγείλει από σήμερα, ξεκινούν από  €74.150.

Η γκάμα των μοντέλων που θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας από τον Σεπτέμβριο έχει ως εξής:

Ads

image

Παρατηρήσεις:

1. Όλες οι τιμές; Προτεινόμενες τιμές λιανικής στην Ελλάδα με ΦΠΑ 24%
2. Συνδυασμένος κύκλος NEDC.
Έναρξη πωλήσεων E 350 d 4MATIC (κατανάλωση καυσίμου συνδυασμένος κύκλος: 8.1 l/100 km; συνδυασμένος κύκλος εκπομπών CO2: 170 g/km) στα μέσα Ιουλίου.