Μειώσεις τιμών έως 3.500 ευρώ για τα Honda HRV, αλλά και κατά 2.800 ευρώ για το Mitsubishi ASX, καθώς επίσης και μια σειρά άλλων παροχών για τα υπόλοιπα μοντέλα της εξήγγειλε η αντιπροσωπεία της Honda και της Mitsubishi στην Ελλάδα. 

Ads

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. λοιπόν, προχώρησε αφενός σε μείωση της τιμής του Honda HR-V (προσφέροντας όφελος από 600-3.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο) αλλά και στην υλοποίηση και εφαρμογή της νέας προωθητικής ενέργειας «Όλα είναι Δυνατά» που αφορά σε όλα τα μοντέλα Honda. Με το πρόγραμμα αυτό οι υποψήφιοιι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα από τα πλέον αξιόπιστα και τεχνολογικά μοντέλα της Honda με τα παρακάτω οφέλη:

  • 5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης

  • 5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ.

  • 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance

    Ads

Χρηματοδότηση: Μόνο με 190€ το μήνα (ενδεικτικά για το Honda Jazz 1.3 Trend με λιανική τιμή 15.990€ η δόση είναι 190€, η προκαταβολή είναι 4.687€ (30% της αξίας του αυτοκινήτου) και η διάρκεια του δανείου 72μήνες, με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% πλέον εισφοράς 0,6%.

Επίσης σε ισχύ είναι και το πρόγραμμα Honda Family, το οποίο εξασφαλίζει Δωρεάν Ασφάλεια για ένα χρόνο, σε όποιον αγοράσει αυτοκίνητο Honda από τη στιγμή που κάποιος συγγενής  του  Α’ ή Β’ βαθμού είναι ήδη κάτοχος μοντέλου Honda.

Από την άλλη μεριά, έχουμε μείωση τιμών κατά 2.820 ευρώ, για συγκεκριμένο αριθμό Mitsubishi ASX (η μείωση αφορά το πετρελαιοκίνητο ASX 1.6 Di-D 114 Hp) και κατά 500 ευρώ για τα L200.

Παράλληλα στο ASX τοποθετείται ΔΩΡΕΑΝ το πακέτο εξοπλισμού Alloy Pack αξίας 423,66€, που περιλαμβάνει:Sport πετάλια, νίκελ, Διακοσμητικά γύρω από τους αεραγωγούς, Sport λεβιέ ταχυτήτων με νίκελ διάκοσμο, Νίκελ καλύμματα καθρεπτών (τοποθετείται μόνο στην έκδοση Intense Plus diesel)