Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κατασκεύασε η Nissan ειδικά για την κινεζική αγορά έκανε την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου. Πρόκειται για το κατασκευασμένο στην Κίνα Nissan Sylphy Zero Emission, που προσφέρει τη γνωστή και καλοδεχούμενη απόδοση ενός αμιγώς ηλεκτρικού παραγωγής και μετάδοσης ισχύος, με αυτονομία 338 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τα επίσημα Κινεζικά πρότυπα, σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνολογίες.
 
Χτισμένο στην ίδια πλατφόρμα με το Nissan LEAF, το Sylphy Zero Emission έχει… κληρονομήσει τις βασικές τεχνολογίες του LEAF, προσφέροντας σταθερότητα και αξιοπιστία. Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει την τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από τα καθίσματα, κάτι που μεταφράζεται σε μια άνετη και ευρύχωρη καμπίνα.
 
Το νέο μοντέλο είναι καρπός της εξέλιξης ηλεκτροκίνητων οχημάτων από τη Nissan τα τελευταία 70 χρόνια, καθώς επίσης και της εμπειρίας που αποκτήθηκε στον τομέα των μπαταριών, μετά από 25 χρόνια έρευνας. Η ιαπωνική εταιρία έχει ήδη, σε κάποιο βαθμό, ρευστοποιήσει την τεχνογνωσία της με 320.000 Nissan LEAF να κυκλοφορούν σήμερα ανά την Υφήλιο.

Ads

image

image