Η νέα γενιά του Opel Vivaro, του γνωστού ελαφρού επαγγελματικού όχηματος της Opel, διατίθεται τώρα για παραγγελία από 25.494 Ευρώ με όφελος απόσυρσης. Γράφει ο Νίκος Λουπάκης
 
Από το 2001 που λανσαρίστηκε το bestseller της Opel έχουν περάσει σχεδόν 600.000 Vivaro πρώτης γενιάς από τις γραμμές παραγωγής. Το νέο Vivaro έρχεται – όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις – βελτιωμένο με την πρόθεση να συνεχίσει την επιτυχή πορεία του προκατόχου του.

Ads

Οι διάφορες εκδόσεις του van είναι τώρα μακρύτερες, με αποτέλεσμα την αύξηση της χωρητικότητας τόσο σε σχέση με τη μεταφορά φορτίων, όσο και σε σχέση με την ευρυχωρία της καμπίνας. Το εσωτερικό του νέου Vivaro περιλαμβάνει προηγμένη τεχνολογία infotainment IntelliLink και φιλική προς το χρήστη πλοήγηση, καθώς και μία γκάμα έξυπνων στοιχείων εξοπλισμού όπως το κεντρικό εμπρός κάθισμα που αναδιπλώνεται για τη δημιουργία γραφείου. Το νέο Vivaro είναι επίσης πολύ οικονομικό: Διατίθεται με δύο νέους turbo diesel στα 1.600 κυβικά και δύο επίπεδα ισχύος που προσφέρουν μειωμένη κατανάλωση.