Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της αμερικανικής αγοράς, όπου το big is beautiful δεν κάνει χάνει ποτέ την αξία του, είναι το νέο εντυπωσιακό SUV της Nissan. Εφοδιασμένο με κινητήρα 3,5 λίτρων και ευφυή τετρακίνηση, το Nissan Pathfinder είναι έτοιμο ανοίξει νέους δρόμους εκεί που δεν υπάρχει άσφαλτος, αλλά και να λειτουργήσει ως ένα πολιτισμένο οικογενειακό αυτοκίνητο – δυστυχώς μόνο στις ΗΠΑ…

Ads

Το ολοκαίνουργιο Pathfinder του 2022 διαθέτει ένα πλήρως ανασχεδιασμένο αμάξωμα και ένα πολυτελές εσωτερικό, ιδανικό για τις οικογενειακές αποδράσεις.
Το νέο Pathfinder είναι εφοδιασμένο με V6 κινητήρα βενζίνης 3,5 λίτρων άμεσου ψεκασμού που αποδίδει 284 ίππους και συνδυάζεται με ένα ολοκαίνουργιο κιβώτιο 9 ταχυτήτων για ομαλή και άμεση απόκριση.

Το επίσης ολοκαίνουργιο σύστημα τετρακίνησης Intelligent 4WD με επιλογέα 7 λειτουργιών (Standard, Sport, Eco, Snow, Sand, Mud/Rut και Tow), ενισχύει την αυτοπεποίθηση του οδηγού σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές, ενώ η καλύτερη στην κατηγορία ελκτική ικανότητα που φτάνει τους 2,7 τόνους, προσφέρει αυξημένες δυνατότητες για τη ρυμούλκηση σκαφών και άλλων φορτίων.

Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα πολυτελή μεγάλα καθίσματα, ενώ η νέα καμπίνα έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και οκτώ επιβάτες. Οι διαθέσιμες τεχνολογικές δυνατότητες περιλαμβάνουν μια ολοκαίνουργια απεικόνιση Head-up Display 10,8 ιντσών, ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ProPILOT Assist με Navi-Link και στάνταρ το Nissan Safety Shield® 360.

Ads

Το νέο Nissan Pathfinder θα είναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες της Nissan στις Η.Π.Α., εντός του καλοκαιριού.

Δείτε το πλήρες άρθρο με τις φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδώ