Στα τέλη Απριλίου θα βρίσκεται στις εκθέσεις της Nissan στην Ελλάδα νέο Nissan MICRA με τιμή που ξεκινά από τα 12.090 ευρώ.

Το νέο Micra, που κατασκευάζεται στη Γαλλία σηματοδοτεί μια τεράστια αλλαγή σε σχέση με τον προκάτοχό του σφραγίζοντας την πορεία του μοντέλου από το 1983, οπότε και άρχισε η διάθεσή του στην Ευρώπη, καθώς είναι μεγαλύτερο, φαρδύτερο και χαμηλότερο από  τους προκατόχους του και έχει επανατοποθετηθεί στην καρδιά της άκρως ανταγωνιστικής κατηγορίας B – hatchback στην Ευρώπη.

Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες μικρού κυβισμού, δύο βενζίνης (0,9 και 1,0 λίτρου) και έναν diesel, που συνδυάζονται με πεντατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ από την άποψη του εξοπλισμού διαθέσιμες είναι οι εκδόσεις Energy, Αcenta, Ν-Connecta και Techna.

Σημειώνεται πως η Nissan θα προσφέρει το νέο MICRA μέχρι και το τέλος Απριλίου, με μια έκπτωση που διαμορφώνεται ως εξής :

  • Μείον (-) 600€ στις εκδόσεις με τους κινητήρες 1.0 (73hp) και turbo 0.9 (90hp) λίτρων βενζίνης. Κατά συνέπεια, οι τιμές για τις προαναφερόμενες εκδόσεις ξεκινούν από 12.090€ και 13.490€ αντίστοιχα.
  • Μείον (-) 300€ για τις εκδόσεις με τον κινητήρα 1.5 (90hp) diesel. Κατά συνέπεια, η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τις 14.890€.