O μηχανοκίνητος αθλητισμός συναντά τη μόδα και τις δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου στο Motor Festival που επιστρέφει στις 16 και 17 Απριλίου του 2016 (10:00 το πρωί έως 10:00 το βράδυ) για τέταρτη συνεχόμενη φορά, φέρνοντας κοντά και αυτή τη φορά τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ειδικά, αλλά και της μηχανοκίνησης γενικότερα. Γράφει ο Νίκος Λουπάκης

Ads

Η διοργάνωση, που εξελίσσεται σε γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας, των σκαφών κ.α., θα λάβει χώρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.), δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευχάριστο και γιορτινό περιβάλλον και στους επισκέπτες να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν, να απολαύσουν, να περάσουν καλά.
 
Κλασικά, σύγχρονα αλλά και μελλοντικά μοντέλα, μοτοσικλέτες, βελτιώσεις, έξυπνα και χρήσιμα αξεσουάρ, εξοπλισμός και οι νέες τάσεις της μόδας στον κόσμο της μηχανοκίνησης, όλα ενωμένα σε ένα τεράστιο, σε ένα στεγασμένο χώρο με μεγάλη κεντρική σκηνή και γιγαντο-οθόνες. Αυτό είναι το Motor Festival IV.

image

Στο διήμερο Motor Festival IV / Life and Style όλοι, σύμφωνα με τους διωργανωτές, έχουν να κερδίσουν. Οι εκθέτες, οι εταιρείες, οι συμμετέχοντες στα event και οι επισκέπτες. Οι τελευταίοι δεν θα ενημερωθούν μόνο για τις σύγχρονες τάσεις στην αυτοκίνηση, στο χώρο των αγώνων και των μοτοσικλετών, αλλά θα μοιραστούν και περισσότερα από 450 δώρα που θα κληρώνονται κάθε ώρα.

Ads

Τα δώρα προέρχονται από τους εκθέτες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες οδικής βοήθειας, εταιρείες εισαγωγής και διάθεσης ελαστικών, ζαντών, ανταλλακτικών, βελτιωτικών προϊόντων και βελτιωτές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, επισκευαστές, εταιρείες τοποθέτησης κιτ υγραεριοκίνησης και παμπρίζ, εταιρείες διάθεσης μοτοσικλετών και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και άλλοι πολλοί.

Όπως αναφέρθηκε και στη σχετική συνέντευξη τύπου που δόθηκε γι αυτό το σκοπό την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε συγκεκριμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα. Το αντίτιμο της γενικής εισόδου ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ θα υπάρξουν ειδικές τιμές προσφοράς για οικογένειες, άνεργους και συνταξιούχους.
 
Τι περιλαμβάνει το 4ο Motor Festival:

  • Το παραμετρικό σασί, μια εξαιρετική ευρεσιτεχνία του μηχανολόγου – μηχανικού δρ. Δημήτρη Χατζηκακίδη που αναμένεται σύντομα να πάρει «Σάρκα και οστά» ως supercar με την ονομασία Elênica.

  • Anni & Lilia Harley Davidson Wash

  • Τ νεανικό μουσικό σχήμα REC

  • Τον παλαίμαχο οδηγό αγώνων Ιαβέρη, που θα μιλήσει για την Ασφαλή Οδήγηση

  • Εκπαίδευση και απονομή πτυχίου Πρώτων Βοηθειών από την ΕΝΑΚ

  • Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο

  • Την πιο δημοφιλή μοτοσικλέτα

  • Street Battles Hip-Hop and Breaking

  • Μαχητικές Επιδείξεις πολεμικών τεχνών

  • Baby Rally

Περισσότερες πληροφορίες: https://motorfestival.gr

Facebook: https://www.facebook.com/motorfestival.gr