Mια πρώτη εικόνα της σιλουέτας του νέου της compact SUV μοντέλου έδωσε στη δημοσιότητα η SKODA – μια πρώτη ένδειξη για το design του αυτοκινήτου, που θα πλαισιώσει αφενός το μεγάλου μεγέθους KODIAQ, αλλά και το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», το KAROQ!

Ads

Το λοκαίνουργιο compact SUV θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (5-17 Μαρτίου). Στην εικόνα βλέπουμε το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου με τον ελκυστικό σχεδιασμό των νέων προβολέων LED, με τα πρωτότυπα φώτα ημέρας, καθώς και τα ενσωματωμένα φώτα προειδοποίησης αλλαγής πορείας.

Το νέο SKODA θα συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που προσφέρει μόνο ένα SUV – όπως υπερυψωμένες θέσεις καθισμάτων, καλύτερη θέα προς τα έξω, πιο άνετη είσοδος και έξοδος,  αυξημένη απόσταση από το έδαφος – με την ευελιξία και την ευκολία οδήγησης που απαντάται σε ένα αυτοκίνητο με compact διαστάσεις.

Πρόκειται λοιπόν για ένα urban crossover – ένα αυτοκίνητο κατάλληλο για κίνηση στην πόλη αλλά και μακριά από αυτή. Βασίζεται στη «σπονδυλωτή» πλατφόρμα MQB του Volkswagen Group και προσφέρει όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, μαζί με πολλές «Simply Clever» διευκολύνσεις.
 

Ads