Το μέλλον της κατά Hyundai κινητικότητας, όπως εκφράζεται μέσα από το πρωτότυπο Le Fil Rouge και το IoT Cockpit περιλαμβάνει μια σειρά νέες δυνατότητες για τον οδηγό, όπως ο έλεγχος των οικιακών συσκευών από τον οδηγό, την ώρα που το αυτοκίνητο κινείται.

Ads

Με σκοπό η Hyundai να εμπλουτίσει το μέλλον της τεχνολογίας των connected cars, παρουσιάζει το σύστημα Intelligent Personal Cockpit – την τελευταία εφαρμογή πολλαπλών τεχνολογιών αιχμής, όπως το IoT και η αναγνώριση φωνής (AI). Η καμπίνα του αυτοκινήτου θα προσφέρει μια ολόκληρη σειρά νέων δυνατοτήτων ελέγχου φωνής, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος Car-to-Home IoT, που επεκτείνει την εμβέλεια της φωνής του οδηγού στο περιβάλλον του σπιτιού.

Ενσωματώνοντας την τεχνολογία του αυτοκινήτου στο σπίτι του πελάτη, είναι δυνατόν να ελέγχονται οι οικιακές συσκευές με φωνητικές εντολές από τη θέση του οδηγού. Επιπλέον, το Intelligent Personal Cockpit περιλαμβάνει το σύστημα Hyundai Wellness Care, το οποίο ανιχνεύει το επίπεδο άγχους του οδηγού με αισθητήρες στο κάθισμα και το τιμόνι. Το σύστημα αρχίζει να παίζει χαλαρή μουσική και μειώνει το φως της καμπίνας όταν αναγνωρίσει καταστάσεις άγχους.

Από την άλλη πλευρά, το πρωτότυπο αυτοκίνητο «Le Fil Rouge» αντιπροσωπεύει τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της Hyundai που χαρακτηρίζεται από την εναρμόνιση τεσσάρων στοιχείων: αναλογίες, αρχιτεκτονική, στυλ και τεχνολογία. Απώτερος στόχος: να δημιουργηθεί μία ενιαία αισθητική σύνδεση σε όλη τη μελλοντική γκάμα.

Ads

image