Από το Σάββατο 28 Απριλίου, ξεκινούν τα test drives στο Jeep Camp της Γλυφάδας. Εκεί, στο τιμόνι των Jeep Compass και Jeep Renegade οι λάτρεις της περιπέτειας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ιδιαίτερη εμπειρία, ανιχνεύοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητες κίνησης των δύο μοντέλων.
Τα αυτοκίνητα περνούν από βαθιές «παγίδες» νερού και λάσπης, κάνουν… τραμπάλα, απότομη ανάβαση και κατάβαση, δοκιμάζουν τα όριά τους σε μεγάλες πλευρικές κλίσεις, ενώ κινούνται και σε έντονα βραχώδες περιβάλλον – δοκιμασίες που τα Jeep έχουν σχεδιαστεί για να ξεπερνούν χωρίς κόπο.
Τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Jeep Camp, στο κατάστημα της Jeep AutoOne στην Γλυφάδα θα βρίσκεται και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται διεξοδικά για τα μοντέλα αλλά και τα πολύ φιλικά άτοκα προγράμματα χρηματοδότησης που προσφέρονται για την απόκτησή τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για το Jeep Camp καλώντας στα τηλέφωνα της AutoOne, επίσημου διανομέα της Jeep στο νομό Αττικής. Πληροφορίες στο https://www.jeep.gr/