Ανοίγει αύριο, Σάββατο 22 Οκτωβρίου & ώρα 10:00 το πρωί, στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) τις πύλες της για το κοινό η έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», στην οποία συμμετέχουν αρκετές ελληνικές αντιπροσωπείες με ότι νεότερο έχουν να προτείνουν στην ελληνική αγορά. Η Αυτοκίνηση θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Ads

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016 FISIKON», συμμετέχουν οι Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong, Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW καιVolvo. Επίσης συμμετέχει και η εταιρεία μοτοσυκλετών Yamaha. Λείπουν δηλαδή αρκετοί σοβαροί «παίκτες» του χώρου όπως είναι οι: Toyota, Opel, Citroen, Peugeot, Jeep αλλά και το γνωστό “δίδυμο” Kia-Hyundai, γεγονός που θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι εν δυνάμει επισκέπτες της έκθεσης.

Οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι θα ενημερώσουν τους καταναλωτές μεταξύ άλλων για τα νέα μοντέλα, τις νέες τιμές, τις προωθητικές ενέργειες και τα νέα προγράμματα τους.
Παράλληλα θα υπάρχουν προϊόντα και υπηρεσίες, που είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Test Drives με διάφορα μοντέλα.

Το παρών στην έκθεση δίνει και η ΦΙΛΠΑ, που εκθέτει μοναδικά αυτοκίνητα τα οποία έγραψαν ιστορία.

Ads

HFISIKON, φυσικό αέριο κίνησης, είναι ο μεγάλος χορηγός της φετινής έκθεσης. Η FISIKON, θα ενημερώσει τους επισκέπτες για τα οφέλη από την χρήση του φυσικού αερίου στα αυτοκίνητα.

Το εισιτήριο καθορίστηκε στα 6 ευρώ. Παιδιά συνοδευόμενα ηλικίας μέχρι 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φοιτητικό και ειδικές κατηγορίες 3 ευρώ.

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Πέμπτη : 15.00 – 21.00
Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00
Παρασκευή 28η Οκτωβρίου : 10.00 – 21.00
Στην Αυτοκίνηση θα υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, 5.000 θέσεων
Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016» μπορείτε να αναζητήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://www.autokinisiexpo.gr/