Ένα νέο ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο – που αναδεικνύει τη νέα σχεδιαστική της αντίληψη – με το όνομα “Prophecy” (Προφητεία) θα παρουσιάσει η Hyundai Motor Company, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που ανοίγει τις πύλες του στο κοινό σε λίγες μέρες από σήμερα – και συγκεκριμένα στις 3 Μαρτίου 2020.

Ads

Το νέο concept μηδενικών ρύπων εκφράζει τη σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της Hyundai ενσωματώνοντας μια όμορφη σιλουέτα με έμφαση στις καμπύλες και στην αεροδυναμική.

“Το Prophecy δεν ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς. Δίνει έμφαση στη διαχρονική ομορφιά που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου” δήλωσε ο κ, SangYup Lee, Head του Hyundai Global Design Center. “Η εικονική του σχεδίαση αποσκοπεί στην επέκταση του σχεδιαστικού φάσματος της Hyundai σε ευρύτερους ορίζοντες.”

Όσο για το όνομα “Prophecy”, αυτό φαίνεται να αντικατοπτρίζει τον σκοπό της παρουσίασης του concept, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη των μελλοντικών σχεδίων της Hyundai, και της γραμμής που θα καθορίσει τελικά τη συνολική εμφάνιση που θα έχει η ηλεκτροκίνητη γκάμα της κορεατικής εταιρείας.

Ads

Το ηλεκτρικό concept Hyundai Prophecy θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό στις 3 Μαρτίου στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (11:45 CEST, Stand 4252 / Hall4). Η Hyundai θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της έκθεσης τη μέσο- και μακρο-πρόθεσμη στρατηγική της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται ο άνθρωπος πάνω από την τεχνολογία, μια λογική που υπακούει στο σύνθημα «Η πραγματική πρόοδος βρίσκεται στον αέρα», που εμπνέεται από το νέο όραμα της μάρκας “Progress for Humanity”.

Σχετικά με την Hyundai Motor Εurope

Η Hyundai Motor Europe HQ ιδρύθηκε επίσημα το 2.000 με κεντρικά γραφεία στο Offenbach της Γερμανίας. Η Hyundai πωλεί σήμερα αυτοκίνητα σε 41 ευρωπαϊκές χώρες μέσω 3.000 καταστημάτων και το 2018 έφθασε τις 543.292 ταξινομήσεις οχημάτων στην Ευρώπη σημειώνοντας αύξηση 3,9% σε σύγκριση με το 2017, υψηλότερο ποσοστό από τον μέσο όρο της αγοράς. Το 2018 ήταν η τέταρτη συνεχή χρονιά με ρεκόρ πωλήσεων. Η Hyundai διαθέτει τη νεότερη γκάμα οχημάτων στην Ευρώπη και το 75% των οχημάτων της να είναι σχεδιασμένα, δοκιμασμένα και κατασκευασμένα στην Ευρώπη για να καλύψουν τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών. Διαθέτει μονάδες παραγωγής στην Τσεχική Δημοκρατία και την Τουρκία, τα οποία έχουν συνολική ετήσια παραγωγική ικανότητα 600.000 οχημάτων. Η Hyundai Motor προσφέρει το μοναδικό πακέτο πενταετούς εγγύησης με Απεριόριστα Χιλιόμετρα σε όλα τα νέα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη, παρέχοντας στους πελάτες της εγγύηση πέντε ετών χωρίς όριο χιλιομέτρων, πέντε χρόνια οδικής βοήθειας και πέντε χρόνια τεχνικών ελέγχων των οχημάτων.