Ανανεώνεται και επανέρχεται δριμύτερο το Ford Fiesta με ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό, ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις, τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Το Fiesta, που είναι και το πιο δημοφιλές μοντέλο της Ford στην Ευρώπη είναι τώρα διαθέσιμο στην Ελλάδα σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 14.604 ευρώ σε συνδυασμό με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance.

Ads

To Fiesta, το μοντέλο της Ford με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, ανανεώνεται ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία του στο segment-B, στην κατηγορία των λεγομένων σουπερμίνι, εφοδιάζεται για πρώτη φορά το προηγμένο, ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης των 48V της Ford, το οποίο παρουσιάστηκε στις αρχές του τρέχοντος έτους στο νέο Puma.

Το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί ως βάση την τελευταία γενιά του πολυβραβευμένου 1.0L EcoBoost μηχανικού συνόλου της Ford που περιλαμβάνει τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου που εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε τρικύλινδρο κινητήρα, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την οικονομία καυσίμου, με εκπομπές CO2 92 g/km και κατανάλωση 4,0 l/100 km στον μικτό κύκλο NEDC (από 116 g/km και 5,1 l/100 km στον WLTP).

Ένα νέο 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που διατίθεται προαιρετικά σε συνδυασμό με τον κινητήρα 1.0L EcoBoost των 125 ίππων εκπομπές CO2 104 g/km με την κατανάλωσή του να φτάνει στα 4,6 l/100 km στον μικτό κύκλο NEDC (από 127 g/km και 5,6 l/100 km στον WLTP). Ο μεγαλύτερος αριθμός σχέσεων μετάδοσης του προηγμένου κιβωτίου και οι ομαλές αλλαγές συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης, στην αθόρυβη λειτουργία και στις κορυφαίες επιδόσεις.

Ads

Παράλληλα με το υβριδικό σύστημα κίνησης και την έκδοση με το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Ford, το νέο Fiesta διατίθεται στην Ελλάδα σε νέες, ακόμη πιο πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις, που περιλαμβάνουν προηγμένες τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, καθώς και συστήματα, όπως τα Adaptive Cruise Control με σύστημα Stop & Go, Speed Sign Recognition και Pre-Collision Assist. Συνολικά, το νέο Fiesta διαθέτει 15 τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης που κάνουν την οδηγική εμπειρία πιο άνετη, λιγότερο απαιτητική και ασφαλέστερη.

Η τεχνολογία FordPass Connect με το ενσωματωμένο modem που διαθέτoυν οι νέες εκδόσεις Fiesta τους επιτρέπει να βρίσκονται μόνιμα συνδεδεμένες στο internet. Με τον τρόπο αυτό, ο οδηγός μέσα από μέσα από την εφαρμογή FordPass μπορεί να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο από μακριά, να ελέγχει την στάθμη καυσίμου και τη φόρτιση της μπαταρίας, ή να λαμβάνει πληροφορίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου, της για παράδειγμα για την πίεση των ελαστικών.

8ετής εργοστασιακή εγγύηση και προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα MyFiesta

Ενώ αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στο νέο Fiesta, η Ford προσφέρει το δημοφιλές μοντέλο της με την εργοστασιακή 8ετή εγγύηση Ford Protect, εξασφαλίζοντας σε όλους τους πελάτες της ξέγνοιαστα και χωρίς προβλήματα χιλιόμετρα.

Το νέο Ford Fiesta μπορεί να αποκτηθεί γρήγορα και εύκολα με τους πλέον ευνοϊκούς όρους της αγοράς, μέσω του ευέλικτου χρηματοδοτικού προγράμματος MyFiesta της Ford Finance, το προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες σας και προσφέρει τους πλέον προνομιακούς όρους με προκαταβολή από 0%, επιτόκιο από 1% έως 5,99% και διάρκεια αποπληρωμής έως 84 μήνες.

Για λεπτομέρειες και τον τιμοκαταλόγο των νέων εκδόσεων του Fiesta κάντε κλικ εδώ