Με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή της στην έκθεση “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017”, η FIAT υλοποιεί το προωθητικό πρόγραμμα “Fiat Big Deal” που περιλαμβάνει 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 3 χρόνια δωρεάν service και 3% επιτόκιο μέσω FCA Bank (από 35% ελάχιστη προκαταβολή, έως 48 μήνες). Ενώ με το “Green Bonus Fisikon”, η ΔΕΠΑ προσφέρει στους αγοραστές οποιουδήποτε επιβατικού ή επαγγελματικού οχήματος Fiat με φυσικό αέριο ειδική έκπτωση 10% επί της τιμής τιμοκαταλόγου.

Ads

Το “Fiat Big Deal” ισχύει για όλα τα μοντέλα της Fiat (πλην 124 Spider), επιπλέον των εκπτώσεων που αποδίδονται. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα ισχύει για κάθε νέα παραγγελία με ταξινόμηση έως 31 Δεκεμβρίου 2017.

Το “Green Bonus Fisikon” ισχύει για παραγγελίες έως 5 Δεκεμβρίου 2017 για όλα τα μοντέλα που διαθέτει ο στόλος της Fiat (Panda, Punto, 500L, Doblo, Qubo) και Fiat Professional (Panda Van, Doblo, & Fiorino). Μέσω του ειδικού αυτού bonus αλλά και των προωθητικών ενεργειών της Fiat, μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα μοντέλο φυσικού αερίου – CNG όπως το Fiat Panda, σε τιμή αντίστοιχη της βενζινοκίνητης έκδοσης Panda 0.9 Twinair.

Θυμίζουμε ότι η Fiat αποτελεί τον Νο1 κατασκευαστή οχημάτων φυσικού αερίου στην Ευρώπη, με περισσότερες από 700.000 ταξινομήσεις την τελευταία 20ετία.

Ads