Tο νέο μέλος της οικογένειας Mustang και ταυτοχρόνως το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Ford, η πλήρως ηλεκτροκίνητη Mach-E είναι πλέον γεγονός και όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις έχουν ήδη αντλήσει τις πρώτες πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, όπως επίσης έχουν δει τις σχετικές εικόνες, αφού την περασμένη εβδομάδα η Ford παρουσίασε το νέο της μοντέλο στο ευρύ κοινό, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ.

Ads

Όμως καθώς οι μέρες περνούν μαθαίνουμε καινούρια πράγματα για την Ford Mustang Mach-E. Όπως για παράδειγμα ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να μην φέρει την ονομασία Mustang. Όμως, το 2017, μετά την ανάληψη της ηγεσίας της Ford από τον Jim Hackett και τη σύσταση του τμήματος “Ford Team Edison” – της ειδικής ομάδας που, όπως μπορείτε να φανταστείτε και από το όνομά της, έμελλε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη σχεδίαση και την εξέλιξη των νέων ηλεκτρικών μοντέλων της Ford – η επιλογή του ονόματος Mustang ήταν μονόδρομος.

image

Έτσι, τους επόμενους μήνες σχεδιαστές και μηχανικοί σήκωσαν τα μανίκια τους και αξιοποιώντας την 55έτη παράδοση του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της Ford έφεραν στον κόσμο τη νέα Mach-E.

Ads

Θέλοντας να αποτυπώσουν τι πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια το όνομα Mustang, αλλά και τι ακριβώς εκπροσωπεί σήμερα η νέα, ηλεκτροκίνητη Mustang Mach-E σε επίπεδο design, απόδοσης και τεχνολογίας, οι  άνθρωποι της Ford δημιούργησαν σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Chrome Productions ένα 20-λεπτο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Making the Mustang Mach-E” που αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της του εντυπωσιακού, εντελώς νέου, ηλεκτρικού SUV της Ford.